Tänä viikonloppuna oltiin Vantaalla kisaamassa. Raivo sai agiradalta nollan, mutta sijoitus oli vasta viides. Tiri teki samalla radalla myös hienoa työtä, mutta kolmanneksi viimeinen rima tippui. Harmi. Muuten oli tosi hyvä rata ja aikakin parempi kuin Raivolla. Orm sai samalta radalta hylyn, kun sillä oli vauhtia sen verran liikaa, ettei se kääntynyt kolmoshypylle.

Hyppyradalla koko kolmikko tiputti ensimmäisen riman. Jos ei jättänyt koiraa ihan riman taakse odottamaan, koira joutui lähtemään radalle ylämäkeen. Näköjään minun koirani eivät sitä kestäneet, joten kaikille harvinainen ekan riman pudotus. Raivolta tippui vielä toinenkin rima, tulos 10. Tirille tuli keppivirhe, jonka jälkeen lopetin kesken että ehdin maksien rataantutustumiseen. Ormilta tippui vielä muurin palikka, sitten tuli myöhemmin kielto yhdeltä hypyltä jota en enää korjannut.

Ormin ratoihin olen kyllä tosi tyytyväinen, eivät ne nollat kaukana ole. Sama myös Raivon ja Tirin kanssa. Mukavaa on ollut huomata, että kontaktit taas toimivat.

----------

Perjantaina oltiin Ormin kanssa kahdestaan paimentamassa omia lampaita. Häkitys sujui hyvin, poispäinajokin sujuu hyvin jonkin matkaa. Lauman jakoa yritettiin, mutta on se vain tuon lauman kanssa (ja meidän taidoilla) vähän hankalaa saada niitä pysymään erillään. Suuntakäskyjä treenattiin myös, ihan kuin Orm niistä jotain jo ymmärtäisi?

Toissaperjantaina oltiin Leenalla paimentamassa. Siellä tuli otettua vähän kuvia.