Viime viikonloppu meni Kokkolassa. Lauantaiaamuna starttasin matkaan klo 02.30. Perillä olin klo 07, joten oli hyvää aikaa ottaa pienet tirsat huoltoaseman pihalla ennen koulutusten alkamista. Olin siellä siis vetämässä koulutuksia paikallisen koiraseuran kouluttajille.

Viikonloppu oli rankka, mutta oikein antoisa. Treenaajat olivat oikein mukavia ja hyviä, joten viikonlopusta jäi oikein hyvät fiilikset. Takaisin äitini luo Somerolle pääsin viime yönä klo 00.30.

Muut koirat olivat äidilläni hoidossa, mutta Bim pääsi reissuun mukaan, kun se ei enää nykyisin vaadi niin paljon aktiviteetteja vaan pärjää vähemmälläkin. Treenien ja matkan ajan se köllötteli autossa, yö nukuttiin sen kanssa hotellissa samassa sängyssä. Bim on lyhyen ajan sisällä vanhentunut tosi paljon, joten koska enää ei tiedä kuinka monta yhteistä päivää meillä on enää jäljellä, niin oli mukava olla sen kanssa reissussa ihan kahden.

....

Minä olen tällä hetkellä puhelimotissa, sillä DNA on taas sulkenut liittymäni. Viime viikolla liittymä oli suljettuna lähes kolme päivää kesä-heinäkuun maksamattomien laskujen takia. Asia olisi hyväksyttävissä, jos siitä voisi syyttää itseään, mutta kun laskujen maksun laiminlyöjä on DNA (jonka palveluksessa siis olin vielä em. kuukausina). Sain viime viikolla tiedon, että laskut on hyvitetty järjestelmästä tai maksettu tms., mutta näköjään niin ei ole, sillä taas tänään on puhelin mykkä (ja asiakaspalveluun soitettuani sain tiedon, että samat laskut edelleen auki). V-tuttaa melkoisesti! Huomenna lähtee kyllä melkoisen äkäistä postia niin henkilöstöhallintoon kuin laskutukseenkin. Soittaisin jos voisin, mutta milläs soitat kun puhelin ei toimi...