Eilen olin kaverin kanssa tuulettumassa Hgin yöelämässä, ja tänään on himpun verran väsyttänyt. Näköjään jo muutamakin tuoppi nykyisin riittää siihen, että olo on hyvin vetämätön seuraavana päivänä. Harjoituksen puutetta.

Murehdin jo etukäteen sitä, etten ehtinyt laittaa itselleni kynsiä, ja tietenkin sain käsistä heti baaritiskillä kommentin: "Sun kädet näyttää ihan siltä, että olet joskus tehnyt oikeita töitä". Oli kuulemma tarkoitettu positiiviseksi kommentiksi, mutta en nyt tiedä onko tuo naiselle niin suuri kohteliaisuus ;).

---

Eilen päivällä käväistiin koirien kanssa Siuntiossa epiksissä. Tarkoitus oli treenata Raivon kanssa kontakteja. Ekalla radalla A:n kontaktilta tuli kunnon loikka. Sadulta sain varmistuksen siitä, että jäin itse taas kontaktille himmaamaan, mitä en tietenkään treeneissä (joissa kontaktit sujuvat) tee. Toisella radalla tarkoituksena oli tehdä A kuten treeneissäkin, eli juosta itse vähän sen ohi. Valitettavasti pääni ei kisatilanteessa ajatusta taas noudattanut, joten taas jäin itse A:n keskivaiheille hiljentelemään. Tyhmä minä! Nyt pitää vain yrittää mielikuvatreeninä vetää kontakteja, koska epistreenejä ei torstain hallilla olevia epävirallisia lukuunottamatta enää ole ennen karsintoja.

Kiku meni radan myös, mutta oli taas vähän veltto. Edelleenkään ei nähty sitä vauhtia mitä treeneissä.

Siuntiosta mentiin Inkooseen lenkille. Kaikki koirat Hirmuinen mukaanlukien nauttivat pitkästä lenkistä. Tiri löysi taas kaikki mahdolliset ja mahdottomat pulahduspaikat.

---

Tänään illalla sitten paimennettiin taas. Pässipojat olivat oikein mukavia tänään. Toivottavasti pysyvätkin sellaisina, eivätkä palaa takaisin siihen jästipää-vaiheeseen. Orm teki yhden niin hienon haun ja suoran kuljetuksen, että jäi tosi hyvä mieli. Huomenna päästään sitten kasvattaja-Leenan luo tapaamaan taas uusia lampaita.

Hirmuinen pääsi treenaamaan näyttelyjuttuja. Mari ja Satu katsoivat sen hampaat, eikä se purrut kumpaakaan. Treenasin hihnassakävelyä, ja se sujui oikein mallikkaasti. On sillä pikkuisella vain aivan uskomattoman hienot liikkeet! Tosin pakkohan sillä on olla, kun se on Bimin lapsenlapsi ;). Treenattiin myös pöydälläseisomista, ja sekin meni oikein mukavasti. Hirmuinen on itseasiassa mielestäni aika fiksu tyyppi monissa asioissa. Ja on se tietenkin myös super ihana - ainakin silloin kun se nukkuu.