Sunnuntain ohjelmassa oli parsoneiden "b-maajoukkueen" treenit Purinalla. Vedin itse ensin aamupäivällä treenit mölliryhmälle ja kahdelle kisaavalle. Tosi hienoja ja lupaavia koiria kaikki!

Puoliltapäivin oli vuoro sitten omille treeneille. Raivo oli tosiaan toipilaana, joten otin käännös- ja eteenlähetysharjoituksiin koiraksi Kiihkon. Ihan hyvä että valkkasin sen, sillä sille teki hyvää treenata sisähallissa niin, että paikalla oli vieraita koiria ja ihmisiä. Hieman se meni käsijarru päällä, eikä ollut aivan oma itsensä, mutta eiköhän se siitä treenillä parane. Pitää vaan yrittää useamminkin päästä treenaamaan niin, että paikalla on muitakin kuin vain omat koiramme. Keppitreeneihin otin koiraksi Sanin, sillä Kiihko pujottelee vielä verkkokepeillä.

Nyt pitäisi sitten treeniohjelmassa painottaa kaikkien kanssa kääntymisiä, eteenmenoa ja kepeillemenoa. Pitäisi itseasiassa saada lottovoitto ja jäädä pois töistä, että ehtisi treenaamaan kaikkea sitä mitä tarvitsee!

Raivo oli eilen Purinalla sitä mieltä, että sen jalka ei ole enää ollenkaan kipeä. Se oli aivan raivoissaan autossa, ja pihalle pissalle päästessään olisi vain väkisin lähtenyt halliin. Eilen aamulla se vielä käveli kolmella jalalla... Tänä aamuna se käveli jo ihan normaalisti, ja illalla se pääsee hierojalle.