Tänään olin Kirkkonummella lainakoira Sepen ohjaksissa medi2-luokassa. Ekalla radalla meille tuli ongelmia kepeillä, kun Sepe lähti kakkosvälistä moikkaamaan tuomaria. Uusintayrityksellä tuli vielä yksi stiplu, minkä korjaamiseen keppien alusta saakka kului paljon aikaa. Ekan radan tulos oli keppisählinkien jälkeen 15,xx.

Toisella radalla ei tullut virheitä, mutta alussa Sepe ajautui selkäni taakse, kun en ottanut sitä valssissa tarpeeksi hyvin haltuun. Sen korjaamiseen meni aikaa, kuten meni myös A:n suorittamiseen. Muuten rata meni ihan hyvin ja lopussa vauhtikin oli melkoinen, mutta tulokseksi tuli harmittavasti 1,xx, jolla sijoituttiin kuudensiksi.

Jenni ja Iita olivat hieman minua paremmassa vireessä tänään: ensimmäisellä radalla ykkösluokassa nollavoitto ja siirto kakkoseen, kakkosessa heti ekassa kisassa nolla ja sijoitus kolmas. Hienoa menoa! Iita on toivottavasti tiine ja pääsee nyt jäämään tuoreena kakkosluokkalaisena mammalomalle.

Jäin medien jälkeen katsomaan vielä maksi2-luokat. Hieman harmitti, etten Ormia ilmoittanut mukaan... Lägiläiset olivat hyvin edustettuina ja hienoja ratojakin nähtiin molemmissa kisoissa. Me näytetään meidän osaamista sitten loka-marraskuussa ;).