Huomisaamuna klo 10 startataan koiramobiili täältä äitini pihasta kohti Varkautta. Pysähdytään Nummelaan ottamaan Marin koirat kyytiin, Mari itse pomppaa samassa paikassa Sadun autoon. Siitä sitten jatketaan peräkanaa kahdella autolla Varkautta kohti. Kisat alkavat klo 16. Minulla on perjantain kaikkien luokkien kisassa mukana vain Tiri, mutta muut seurueesta kisaavat myös kolmosten kanssa. Me säästellään Sanin ja Raivon kanssa pateja viikonlopun muihin startteihin ;).

Koiria meiltä lähtee mukaan viisi: kisoihin ilmoitetut Raivo, Sani ja Tiri, minijoukkueen varakoira Zora sekä Bim, jonka elämä on liian hankalaa ilman minua. Orm menee hoitoon kasvattajansa, veljensä, äitinsä ja tätinsä luokse, ja toivottavasti näkee myös lampaita. Mahtaakohan se haluta takaisin enää ollenkaan? Kiku, Lantti ja Luigii jäävät äitini asuntoon, jonne niitä tulee hoitamaan Vilma oman kahden koiran laumansa kanssa.

Auto on jo suurimmalta osalta pakattu, aamulla pitää pakata loput. Mukaan on lastattu myös läppärini, joten jos hotellissa toimii nettiyhteys, niin iltasella voi vaikka kirjata parsoneiden ja lägiläisten tekemisiä blogiin, jos vain jaksaa... Nyt pitää vielä ennen nukkumaanmenoa odottaa, että pesukone lopettaa ja naudan kielet (ovat muuten jumalattoman kokoisia!) kypsyvät. Tänään tuli muuten pelattua kuudella eurolla voittajavetoa muutaman medikoiran puolesta. Ikinä ei ole Agilityn SM-kisojen voittajavedosta vielä voittoa napsahtanut, jos vaikka tällä kertaa...