Tänään oli vielä viimeiset agirotutreenit muutamalle sellaiselle parille, jotka eivät eilen päässeet. Hyvin menivät kaikki :). Treenien jälkeen Mari tuli paikalle laumansa kanssa treenaamaan. Tehtiin samaa rataa kuin agirotulaistenkin kanssa. Minä treenasin laiskuuttani vain Raivon ja Tirin kanssa, vaikka autossa olisi ollut paljon muitakin innokkaita radalletulijoita. Tipi veti sen verran hyvin, että kyllä meidän pian pitäisi se vika nousunolla saada. Kepit pujoteltiin taas "väärältä" puolelta virheettä, tosin edelleen itse liikun peruuttaen, kun olen sellainen luuseri, etten vielä uskalla kääntää itseäni oikein päin ;).

Treenien lopuksi myös Kiihko pääsi radalle tekemään jotain pientä, ja sen jälkeen otettiin kehiin bortsuveljekset. Ne pääsivät verkkokepeille, joista saatiinkin tänään jo kolme verkkoa pois. Roihu menee edelleen paremmin, mutta Orm on vähän tavoittanut ;). Treenattiin myös edellisessä viestissä olevan radan kohtaa 12-14, eli kolmen esteen sarjaa, jossa oli putki ja kaksi hyppyä. Hypyt olivat tällä kertaa toiseksi ylimmässä korkeudessa. Kummallakaan ei ollut ongelmia hyppyjen kanssa, vaikka aluksi yksittäistä hyppyä tehtäessä ne hieman joutuivat miettimään hyppypaikkaa aiempaa korkeammalla olleen riman takia. Kumpikaan ei yrittänyt riman ali tai vierestä, joten tyytyväisiä oltiin :). Poikien jälkeen myös Bim pääsi vähän radalle, vaikka vapaana juoksennellut Orm yrittikin sabotoida sen treenaamista.

Treenien jälkeen käytiin lenkillä, mutta pojat eivät enää kauheasti jaksaneet hillua. Minä suuntasin kentältä vielä Inkooseen, jossa sitten koko yhdeksän koiran lauma pääsi yhteislenkille. Tällä kertaa kukaan ei rynnännyt minnekään riistan tai riistanhajujen perään, vaan kaikki pysyivät kasassa. Koirat taitavat olla melko väsyneitä, kun eilen vietettiin yli kahdeksan tuntia reissussa ja joutuivat illallakin olemaan kaikki yhdeksän täällä minulla, eli esim. Zoralle melko vieraassa paikassa. Tänään oltiin reissussa yli kuusi tuntia, ja nyt on kämppä taas hiljaisena. Zora + kumppanit pääsevät sitten huomisaamuna takaisin omaan kotiinsa.