Perjantaiaamuna pitäisi startata klo 10.00 kohti Varkautta, mutta aika tuntuu taas loppuvan kesken. Vielä pitäisi ehtiä tekemään vaikka mitä ennen lähtöä, mutta tämä ilta menee töissä Vermossa ja huomisilta menee osaston virkistysillassa. En kehtaa jäädä sieltä poiskaan, kun juuri minun takiani se siirrettiin perjantailta torstaille.

Vaatteiden pesemisen ja pakkaamisen lisäksi pitäisi ehtiä vielä laittaa kynnet ja värjätä hiukset, mutta voipi olla, että jompi kumpi tai molemmat jäävät tekemättä. Stressiä aiheuttaa myös se, muistanko lopulta ottaa kaiken tarvittavan mukaan. Kolme vuotta sitten pakkasin väärän kassin autoon, joten vaatteiden, hygieniatuotteiden ja piilolinssien sijaan mukaan tuli kassillinen likapyykkiä... Onneksi oli rahaa ja aikaa käydä shoppailemassa, joten ei tarvinnut juosta farkuissa kuin viikonlopun eka rata. Suurin ongelma oli se, että piilarit eivät olleet mukana, joten koko viikonlopun joutui käyttämään rillejä. Ihan hyvin meni toki siitä huolimatta, sillä Sani oli SM-yksilökisassa kahdeksas, mutta olisihan se tietenkin kivempi saada valmistautua arvokisoihin ilman ylimääräistä häslinkiä...;)

Täällä ukkosen paukkuessa tulee mieleen myös se, että mahtaakohan viikonloppunakin ukkostaa? Melkoisen epätasaiset olot olisi kisaajilla, jos n. 3-4 tuntia kestävän luokan aikana joillekin ukkostaisi ja toiset saisivat nauttia paukuttomasta ajasta. Raivoa asia ei hetkauttaisi, mutta Sani on ukkoselle vähän herkkä. Siitä ei tiedä, menisikö se ukkosella mihinkään. Sinänsä ihmeellistä, sillä onhan se luonnetestissä testattu laukausvarmaksi ja lisäksi mejäkokeissa aina läpäissyt ampumatestin.