Bim on ilmeisesti jo niin vanha, että se kuvittelee olevansa kovinkin nuori... Se alentuu jo painileikkeihin Kiihkon kanssa - tosin vain ilmaistakseen hetken kuluttua kovaäänisesti, että ei tämä sittenkään ole enää kivaa.

Sen vanhenemisen on huomannut lenkeillä siitä, ettei se enää säntäile päättömästi riistan (hajujen) perässä, vaan pysyttelee yleensä pääporukan mukana. Tänäänkin aamulenkillä se kulki alkumatkan pääporukassa (=minä, Raivo ja Orm), kun Kiihko ja Luigii huitelivat jossain kauempana. Puolessa välissä matkaa Luigiin ja Bimin osat sitten vaihtuivat. Kun Luigii tuli pääporukkaan, Bim katosi. Hieman kylmäsi ajatus, että se saa päähänsä lähteä luolaan, jossa tulee vastaan mäyrä. Onhan se ikäisekseen aivan uskomattoman hyväkuntoinen, mutta silti hankalamman riistan kohtaaminen pienessä luolassa voisi olla melkoista rääkkiä tuon ikäiselle koiralle.

Kahteen otteeseen tuo kaksikko, isomummo Bim ja pojanpojanpoikansa Kiihko katosivat ties minne. Kun aikani huutelin, Kiihko tuli aina ensin takaisin, Bim vasta muutamia minuutteja myöhemmin. Mutta oli ne vaan jotenkin niin hellyyttävän onnellinen kaksikko siellä hajujen perässä umpikuuroina juostessaan, tuo mummo ja jälkeläisensä kolmannessa polvessa :).