Eilen olin kaverin kanssa baarikierroksella, joten tänään on ollut vähän heikko olo. Piti kuitenkin illalla mennä Ormin kanssa treenaamaan, kun kutsu kävi. Laamasen Mia veti meille treenit ja saatiin hyvä vinkki mm. irtoamisen opetteluun. Oma vireeni ei ollut paras mahdollinen, joten Ormkin oli vähän veltto. Muutama iloinen yllätys treenissä kyllä oli, kun mm. muurin takaakierto sujui virheittä.

Perjantai-iltana oltiin koirien kanssa ulkokentällä treenaamassa. Ormin kanssa treenattiin hyppy-putki kuviota, jossa treenasin valssia, persjättöä ja takaaleikkausta. Lisäksi tehtiin 12 esteen helppoa rataa, jossa oli mm. kaikki kontaktiesteet. Muuri sujui vinosta kulmasta hyvin, kepit sujuivat ihan ok vaikka vedätinkin, takaaleikkaus A:lle ok. A:n kontaktia hinkkasin vähän pidempään, kun Orm tuppaa lähtemään liikkeelle ilman lupaa, tosin oikeaan paikkaan pysähtyen.

Sanin ja Raivon kanssa tehtiin sama rata. Raivon kanssa treenattiin kontakteille pysähtymistä niin, että itse juoksin vauhdilla ohi, pysähdyin, lähdin vastakkaiseen suuntaan liikkeelle antamatta sille vielä lupaa lähteä. Kyllä se treeneissä toimii ;).