Tänään Raivolla ja Sanilla oli kaksi rataa, Tirillä yksi. Hyppyradalla Raivo teki nollan, jolla sijoittui n. 60 koiran joukossa sijalle 8. Kärkeen jäi eroa n. 1,5 sekuntia, mistä olisi kyllä ollut paljon kurottavissa kiinni omaa asennetta rukkaamalla ja kaarroksia pienentämällä. Sani yllätti totaalisesti irtoamalla väärässä kohdassa hankalasta kulmasta renkaalle (jonne ei kuulunut siinä kohtaa mennä). Ilmeisesti oma rintamasuuntani osoitti sinne.

Agilityradalla yritin tehdä Raivon kanssa valssia ennen putkeenmenoa, mutta olipahan taas valssi väärässä kohtaa (ei ollut ensimmäinen kerta). Raivo kuitenkin korjasi tilanteen menemällä selkäni takaa putken oikeaan päähän. Puomilla se ei pysähtynyt oikeaan kohtaan (tuli maahan asti), jonka jälkeen huitaisin sen seuraavan hypyn väärälle puolen. Tuloksena siis hyl. Sanin kanssa tehtiin nolla, joka riitti 61 koiran joukossa sijalle 5. Olin tosi tyytyväinen sen puomin kontaktiin, jonka se juoksi alas asti. Tiri pääsi ensimmäisessä kolmosluokan kisassaan esteelle nro 3 saakka ennen kuin tuli ensimmäinen virhe. Sama valssi joka Raivonkin kanssa oli väärässä paikassa lähti Tirin kanssa nyt sitten taas eri suuntaan väärin ja veti Tirin hypystä ohi. Puomin juoksukontakti oli tosi hyvä, mutta sen jälkeen sohaisin sen samalla tavoin hypyn väärälle puolen kuin Raivonkin kanssa. Sen jälkeen tehtiin vielä mm. A, jonka juoksukontakti oli myös tosi hyvä. Tästä on hyvä jatkaa :).

Raivon tytär Raisu otti ykkösen agiradalla nollavoiton ja nousi kakkoseen. Onnea!

Hirmuinen oli taas kisaturistina veljensä kanssa. Veli lähti kisoista uuteen kotiinsa ja käytiin saattamassa heidät Laakson talleilla olleelle autolleen. Hirmuisen oli pakko kiljua koko matka, kun se ei hihnassa päässyt kulkemaan sitä vauhtia mitä se olisi halunnut. Takaisinpäin kulkiessa se pääsi juoksemaan vapaana hetken, kunnes se otti jonkun hajun jota se alkoi jäljestää (!) ja lopulta vauhti kiihtyi niin kovaksi että se oli pakko ottaa takaisin kiinni. Saa nähdä miten hirmuinen siitä kehittyy.