Eilen olin hallilla treenaamassa. Minulla oli mukana kuusi koiraa, kun Lanttikin pääsi pitkästä aikaa treenaamaan. Mukana olivat myös Raivon lapsi Tintin ja ohjaajansa Lillan. Täytyy sanoa, että Raivolla on kyllä tosi hyviä agilityjälkeläisiä ;). Emmi on jo kuin vanha tekijä, uskomattoman taitava ja nopea, Tintinillä on vauhtia ja intoa aivan hurjasti ja sitten Kotkassa on vielä Raisu, jonka meno on nimensä mukaista. Muitakin varmasti on, mutta näitä kolmea olen nähnyt eniten agilitykentällä. Voisin ostaa ne kaikki takaisin ;).

Lantin kanssa treenattiin samoja juttuja kuin Tintininkin kanssa, eli kontakteja, keppejä ja irtaantumista. Orm treenasi hyppysarjaa, keppejä (pujotteli myös väärältä puolelta) ja kontakteille lähetystä. Kaikki meni itseasiassa oikein hyvin. Kiku meni muutaman esteen sarjoja, jotka sisälsivät kepit, putken ja hypyn. Raivon ja Sanin kanssa otettiin keppejä niin, että putkia oli tyrkyllä keppien sisäänmenon lähellä. Lisäksi otettiin putki / A -yhdistelmää.

Eilen oltiin treenien jälkeen taas lenkillä isäni luona. Lenkillä aloin ihmettelemään missä Raivo on. Jouduttiin palamaan muun lauman kanssa takaisin autolle kun tajusin, että se on yhä takapenkillä häkissä... Lantin tultua kylään olen nyt kolmesti unohtanut Raivon autoon. Eilen ihmettelin missä se on, kun ei tule keittiöön ruokailemaan vaikka kutsun. Autossahan se raukka oli silloinkin. Koiraparka!

Tänään olin vetämässä kauden ensimmäisiä agitreenejä Nu-Pussa. Onpa luksusta, että treenikenttä sijaitsee alle kilometrin päässä kotiovelta. Pitää yrittää päästä sinne joskus treenaamaan itsekin. Huomenna on taas suuntana treenihalli. Tällä kertaa ajattelin tehdä kunnon ratatreenit kunnon asenteella.

Torstaiaamuna koirilla (Raivo + Orm) on edessä Piiran käsittely ja sitä myöten lepopäivä. To-iltana lähden mahdollisesti kaverin kanssa Hkiin baarikierrokselle (vesilinjalla). Ainoa ongelma on, että pe pitää olla kisapaikalla viimeistään klo 7.30, joten kotoa pitää lähteä klo 06 jälkeen. Jos tulen normibussilla Hgistä yöllä kotiin, olen kotona lähempänä klo 05:ttä... Pitää varmaan nukkua torstaipäivä Piiralta palattuamme, niin selviän niillä unilla seuraavan päivän päiväuniin saakka. Hankalaa kun kaikki kiva pitäisi yrittää ajoittaa samoille vuorokausille ;).