Viime päivät ovat olleet melko kiireisiä. Keskiviikkona minun piti mennä ulkokentälle treenaamaan päivällä, mutta sainkin soiton Vermosta ja menin illaksi sinne töihin. Koirat joutuivat tyytymään vain pitkään metsälenkkiin. Sani ja Kiihko tekivät lenkistä entistäkin pidemmän, sillä ne viilettivät jossain jälkien perässä pariinkin otteeseen. Sani saisi tehdä sitä vähän useamminkin, että kilot karisisivat ;).

Torstaina olin päivällä äitini luona ja illan Lägin kouluttajien kokouksessa. Perjantai meni aamupäivällä fysikaalisessa, sieltä treenaamaan, sieltä taas suoraan äitini luo tekemään tänään pidetyn mejäpäivän etukäteisjärjestelyjä. Lauantai meni aamusta illansuuhun vaarini hautajaisissa, sieltä kotiin hakemaan koirat ja äitini luo yöksi. Tänään meni sitten koko päivä mejän parissa. Ei ole ollut ongelmia liiasta vapaa-ajasta ;).

Perjantain treeneissä treenaamaan pääsi koko viisikkoni. Ensin treenattiin pätkää, missä oli mm. välistäveto sekä sylkkäri keppien päässä. Pikkukoirat menivät tosi hyvin (jopa Sani teki sylkkärin!), mutta Ormin kanssa meinasi taas palaa käämit. Jostain syystä se ei ollenkaan meinannut tajuta välistävetoa, vaikka ollaan sitä kyllä ennenkin treenattu. Sylikäännös keppien päässä sen sijaan onnistui lelun kanssa ihan hyvin. Myös kepit sujuivat, vaikka vedätinkin mahdollisimman paljon. Toinen pätkä sujui kaikilta hyvin, Ormilta itse asiassa erinomaisesti, joten onneksi jäi tosi hyvä mieli treeneistä myös sen osalta.

Tänään rämittiin sitten metsässä useampaa jälkeä tekemässä. Olipa hienoa nähdä, kuinka kokemattomat koirat toimivat upeasti jäljellä. Omat koirat jäivät vielä treenaamatta, mutta ehkä tässä aktivoituu vielä treenaamaan niidenkin kanssa.