Kiihko hankki vapun kunniaksi vappuaattona itselleen pienen pöhnän opiaateilla. Oltiin äitini luona lenkillä, jo lähes kotipihalla (n. 20 m päässä pihasta), kun kuulin edeltä pienen ulvahduksen. Orm pomppi polun vierellä kuin siellä olisi jotain. Olihan siellä - hopeanharmaa kyy keskellä polkua. En tiennyt ehtikö se pistää ketään kahdeksasta lenkillä mukana olleesta koirasta, kun kukaan ei mitenkään näyttänyt reagoivan. Kotipihalla hetken oltuamme Kiku sitten nuukahti, joten sitähän se oli ehtinyt puremaan.

Pakkasin Kikun autoon, äiti soitti eläinlääkäriasemalle ja minä lähdin ajelemaan sinne. Perillä Kiku oli toista tuntia tiputuksessa, sai särkylääkettä ja lopulta myös kortisonia, kun turvotus vain lisääntyi. Kun päästiin klinikalle sillä oli iso turvotuspatti puremakohdassa eli silmän yläpuolella. Kun tulin hakemaan sitä tiputuksesta patti oli siirtynyt poskiin ja myöhemmin siirtyi vielä leuan alle. Minulla oli illaksi menoa, joten Kiku pääsi äitini luo tarkkailuun yöksi.

Nyt Kiihko voi jo ihan hyvin, vaikka pää onkin turvoksissa ja kaula roikkuu.

IMG_4362Small.jpg

IMG_4353Small.jpg

IMG_4354Small.jpg

Kikun vappukarkelot 145 euroa, Marjun vappukarkelot n. 50 euroa. Valitettavasti Marju maksoi molemmat. Minä olin vappuaattona Hgissä katsomassa Amorphiksen keikan täysin ennestään tuntemattoman hemmon kanssa (en tiennyt edes sitä, onko lähempänä teini-ikää vai kuolemaa). Onneksi hän osoittautui mukavaksi tyypiksi, joten ei jäänyt traumoja.

Tänään piti mennä treenaamaan, mutta Kikun tempaus muutti suunnitelmia sen verran, että olin vain äitini luona vahtimassa sitä ja pentuja. Tipin pennut pääsivät ulkoilemaan ja muuttivat pentuhuoneesta olohuoneen pentunurkkaukseen. Nyt ne alkavat olla syötävän suloisia! :)

IMG_4350Small.jpg

Huomenna sitten aamulla aikaisin Kouvolaan kisaamaan. On kyllä tylsää lähteä kisoihin vain yhden koiran kanssa! Kouvolasta mennään illalla Lahteen mummoni luo yöksi, ja sieltä suunnataan sunnuntaina Janakkalaan kisaamaan. Siellä kehiin pääsevät Ormin lisäksi myös Sani ja Raivo. Kikun kisatauko kestää kipulääkkeen dopingvaroajan takia nyt toukokuun lopulle. Stadi Gamesiin päästään sentään juuri osallistumaan.