Bim on tänään ollut jo melko normaali. Edelleenkin pää on hieman vinossa ja kävellessä välillä tulee pari ristiaskelta vähän kuin se olisi lievässä laitamyötäisessä, mutta koko ajan näyttäisi toipuminen menevän parempaan suuntaan.

Se on eilisestä lähtien ollut hyvin nälkäinen, tosin ihan kaikki ruoka ei sille vieläkään uppoa. Pitää olla kanaa, maksaa tai kypsennettyä jauhelihaa... Esimerkiksi porsaanlihasuikaleet tai lampaanliha eivät vielä kelpaa. Tätä menoa se oppii entistä nirsommaksi :p. Eilen se söi vielä vain minun kädestäni, mutta tänään se on syönyt jo ruokakupista (tai no, lautaselta...), jota olen pitänyt hieman koholla, ettei sitä ala huippaamaan. Aamulla ja päivällä se ei suostunut jäämään kotiin kun lähdin muiden kanssa lenkille, joten otin sen sitten mukaan ja tein lyhyemmät lenkit. Pojat se on saanut taas jo kuriin, ja muistaa kyllä ilmoittaa niille, jos ne tulevat liian lähelle sitä tai sen ruokaa.

Nyt se makaa tuossa vieressäni ja järsii puruluuta. Aina välillä se nousee ylös, tuijottaa ja pieni häntä alkaa heilumaan, kun se yrittää kerjätä minulta voileipää. Ihanaa, että enää se ei vain makaa apaattisena sängyssä, vaan elämä näyttää taas voittavan!