Raivon kanssa käytiin tänään Piiralla hoidossa. Rangan vinous oli pysynyt poissa, joten nyt keskityttiin siihen, että saataisiin takajalkoja oikeaan asentoon. Raivo kulkee ja seisoo takajalat aika leveänä ja varpaat ulospäin, mikä ei tietenkään ole paras mahdollinen tapa liikkua, se mm. väistämättä syö vauhtia. En tiedä missä vaiheessa nuo jalat ovat tuohon asentoon asettuneeet, sillä tuskin ne ovat pennusta lähtien niin olleet. Yksi syy asiaan on varmaan se, että se on sellainen hyppyrotta, joka aina yrittää pomppia takajaloillaan. Toivottavasti kuitenkin Piiran, hieronnan ja kotihoito-ohjeiden myötä saataisiin noita jalkoja takaisin oikeaan asentoon.

Eilen treenattiin pihalla kontaktikapistusta ja takaakiertoja kaikkien koirien kanssa. Orm oli vähän tyhmä, alkaa jo epätoivo iskemään sen suhteen, että tuleeko siitä koskaan mitään... Huomenna mennään kentälle treenaamaan, toivottavasti menee paremmin. Sunnuntaina päästään Leenan luo paimennustreeneihin, niitä odotetaan jo innolla! :)

Sormesta otettiin tikit pois maanantaina. Yksi työkaveri hoiti onneksi homman, sillä tikit olivat sen verran kireät sormen turvotuksen takia, että itse en olisi kyllä onnistunut niitä saamaan pois. Tällä hetkellä sormessa on sellainen kraateri ja vähän rupea, mutta haava näyttää mielestäni ihan hyvältä. Edelleenkin hieman huolestuttaa se, että sormi ei suoristu. Todennäköisesti kyse on kuitenkin vain siitä, että haava kirraa vastaan. Eiköhän se siitä kohta parane :). Ärsyttää vain, kun punttisalilla ei vieläkään pääse treenaamaan täysipainoisesti yhden sormen takia.