Lauantai ja sunnuntai meni Purinalla. Ormin kanssa tehtiin lauantaina tosi hyvä rata, mutta loppusuoralla Orm ajautui renkaasta ohi, joten siitä tuli vitonen. Päästiin kuitenkin noutamaan palkintoja neljännellä sijalla. Toisella radalla tuli ensin puomin ylösmenokontaktilta virhe, sen jälkeen ohjasin sen huonosti pussille. Lopulta hyllytettiin jossain.

Raivon kaksi rataa päätyivät hylkäykseen. Ensimmäisellä radalla ei päästy kuin yksi este oikein, kun kakkoshypyn Raivo hyppäsi selkäni takaa väärästä suunnasta. Toisella radalla päästiin seitsemän estettä, ennen kuin Raivo meni taas selkäni takaa väärälle hypylle.

Sunnuntain ekalla radalla tehtiin Ormin kanssa nolla, sijoitus 2. Nyt puuttuu enää yksi nousunolla kolmosiinnoususta. Kiirettä ei sikäli ole, että vauhtia tarvitaan vielä rutkasti lisää, että kolmosissa kamppailtaisiin kärkisijoista. Toisella radalla Orm oli jo väsynyt, eikä jaksanut keskittyä keppeihin. Saatiin ne kuitenkin korjattua ja jatkettiin matkaa, mutta sitten tuli ongelmaksi takaaleikkaukset, joita se ei kestänyt ollenkaan. Rata päätyi sitten hylkäykseen. Kaksi starttia melko lyhyellä palautuksella ei meiltä vielä suju, mutta toisaalta Orm on vielä nuori (2 v.) ja kokematon, joten eiköhän sitä jaksoakin ala löytymään kun em. asioita karttuu.

Sunnuntaina Raivon ja Sanin kanssa vain hyllyteltiin. Sani oli nopea ja innokas, mutta ekalla radalla nolla katkesi A:n kontaktivirheeseen (lähdin itse liikkumaan liikaa sivusuunnassa) ja toisella radalla Sani haki A:n alla olevan putken A:n sijaan. Positiivista asiassa oli se, että tällä kertaa Sani siis haki putken ihailtavan kaukaa...

Raivon kanssa päällimmäinen ongelma viikonlopun aikana oli se, että kun se puomilta näkee edessä olevan putken, sillä ei ole aikomustakaan pysähtyä puomin kontaktille vaan se kiihdyttää putkeen.

---

Tänään treenattiin sitten Raivon kanssa tuota ongelmakohtaa. Ongelma on tosin se, että treeneissä ei ole ongelmia, kun vire ei ole sama kuin kisoissa. Kerran sain kuitenkin annettua sille palautetta liian aikaisesta kontaktilta karkaamisesta ja putkeen syöksymisestä. Pitäisi vain päästä johonkin kisatilanteeseen tuota treenaamaan.

Orm treenasi takaaleikkauksia, eikä tänään niillä ollut ongelmia. Tirin kanssa otettiin eteenmenoa, keppejä ja kontakteja.

---

Treenien jälkeen käytiin koirien kanssa täällä meillä päin pitkällä lenkillä ihanassa säässä. Taas tuli mieleen, että jos nyt olisi töissä, niin kaikki tällaiset ihanuudet jäisivät tekemättä...

Illalla kävin vielä punttiksella tekemässä pitkästä aikaa kunnon jalkatreenin. Jalat jäävät turhan usein treenaamatta, kun aina on kisoja tulossa, enkä jaksa enää ottaa sitä riskiä, että lihakset ovat aivan jumissa ja kipeinä kisapäivänä. Nyt on useampi viikko kisataukoa, joten pitää yrittää keskittyä jalkojen treenaamiseen.