Tänään ei sitten mennyt enää yhtä hyvin kuin eilen... Orm sai ensimmäiseltä radalta vitosen kepeiltä (työnsin sen ilmeisesti itse ulos kepeiltä kolmanneksi viimeisessä välissä). Toiselta radalta tuli hyl. Ensin minä pyllähdin radalla, mistä Orm tuli esteen ohi minua katsomaan. Sitten tuli vielä kepeiltä virhe ja lopussa jäi yksi hyppy hyppäämättä. Myös kontaktit olivat aivan liian hätäiset. Koira oli hyvä, mutta ohjaaja ei ;).

Lantti sai agiradalta hyllyn, kun sain sen melko mahdottomasta kulmasta A:lle sen alla olevan putken sijaan (jonne olisi pitänyt mennä). Hyppyrata saatiin väännettyä muutamasta läheltä piti -tilanteesta huolimatta puhtaasti maaliin. Tuloksena siis nolla ja kolmossija, mutta koska meillä on jo liikaakin hyppärinollia kakkosesta, ei tuosta nollasta meille oikein iloa ollut. No, palkintoja sentään saatiin.

Tuossa Lantin kolmossijaan päätyneessä kisassa voitto matkasi Raivon tyttärelle Maisalle. Heillekin nolla oli vähän turha, sillä jo perjantaina he saivat edellisen hyppärinollansa. Mutta voitto mikä voitto ja ratakin oli hieno muutamia pyörähdyksiä lukuunottamatta :). Myös Raivon toinen lapsi, Raisu, pääsi nollavoiton makuun, kun se otti perjantaina voiton mini1-luokassa. Hurjasti onnea molemmille tulevaisuuden toivoille!