Meillä oli tänään Lägin treenit, joissa oli kouluttamassa Niina-Liina Linna. Tehtiin 27 esteen rataa, joka imi kyllä mehut ainakin minusta :). Koulutus alkoi sen verran aikaisin (klo 12), etten ehtinyt syödä aamupalaa, joten energiaa ei ollut kyllä yhtään. Tirikin kävi sen verran kierroksilla, että pidettiin välillä pieni huilitauko, että jaksettiin taas vääntää. Vääntämistä nimittäin oli, sillä Tiri ei millään meinannut irrota putkiin, kun vähänkin liian aikaisin käänsin rintamasuuntaa. Lisää irtoamistreeniä ihan joka osa-alueelle, minulle itsehillintää rintamasuunnan kääntämisen suhteen sekä persjättöjen jälkeen pitää vähän kiinnittää huomiota siihen, mihin katselee. Keppien sisäänmenoon sekä kontakteihin olin tosi tyytyväinen.

Hirmuinen pääsi pariin otteeseen lenkille Gretan kanssa. Hirmuinen hieman treenasi myös kävelyä näyttelyä varten, mutta varsinaiset näyttelytreenit ovat vasta huomenna.

.....

Bim on parissa viikossa vanhentunut niin kovasti, että vein sen torstaina eläinlääkärille. Se aloitti nyt sitten sydänlääkityksen. Mitään läppävikaa sillä ei kuulostaisi olevan, mutta muuten kaikki oireet viittaavat sydämen vajaatoimintaan. Voihan se toki olla jotain muutakin, kun ikää on kuitenkin jo 15,5 vuotta. Nyt mennään kuitenkin sydänlääkkeillä ja tarvittaessa Rimadylillä. Parsonerkkarin veteraanikehä jää sitten dopingin takia väliin.

Eilen oltiin Inkoossa lenkillä, ja ajattelin jättää Bimin autoon odottamaan, mutta mukaanhan se halusi. Tehtiin sitten lenkki vähän helpommassa maastossa (pieniä metsäteitä ja kallioita pitkin), eikä Bim näyttänyt taaskaan yhtään vanhalta tai sairaalta, vaan otti jopa juoksuspurtteja aina välillä. Kaikki nauttivat lenkistä kovasti, sillä tällä viikolla ei pahemmin ole lenkkeilty Ormin ontumisen takia.