Sunnuntaina Orm pääsi taas lempiharrastuksensa pariin, paimentamaan. Mukana olivat myös Luna-sisko, veljet Roihu ja Lucas sekä tietenkin Medi-äiti ja Heli-täti. Ensin treenattiin pyöröaitauksessa, ja siellä huomasi selkeästi, että eri suuntaan kierrettäessä Orm käyttäytyi eri tavalla. Laitumella Orm yritti muutamaan otteeseen hieman turhan kovakouraisesti käydä lampaita liikuttamassa, mutta pätkittäin meni oikeinkin hyvin. Toisella kerralla se oli niin puhki, että meni maahan aina heti käskystä, joskus jopa ilman käskyä...

1753282.jpg

Veljekset Orm ja Roihu seuraavat Lunan työskentelyä silmä kovana:

1753263.jpg

Orm pysähtyi oma-aloitteisesti poseeraamaan:

1753256.jpg

Paimennuksen jälkeen lähdettiin lenkille 13 koiran voimin: seitsemän bordercollieta, yksi lakelandinterrieri ja viisi parsonia. Matkan varrella oli pari pientä järveä, ja koirat uivatkin sydämensä kyllyydestä. Raivo rakastui Ormin äitiin Mediin, ja Raivo uiskentelikin innolla Medin perässä, vaikkei yleensä pahemmin uimisesta perusta. Näköjään Raivon saa naisen perässä minne vain :).

1753253.jpg

Kuusi seitsemästä:

1753247.jpg

Kiitokset Leenalle taas paimennusmahdollisuudesta ja Marille + Tanjalle kiitos hyvästä seurasta :). Tanjalle kiitos myös Ormin kuvaamisesta.