Tänään oli taas valmennusryhmän treenivuoro. Ohjattuja treenejä ei ollut, mutta oltiin Marin kanssa kaksisteen treenaamassa. En jaksanut hakea Tiriä treeneihin, joten treenasin pääasiassa Ormin kanssa. Otettiin peräti seitsemän esteen rataa, tosin aluksi pienemmissä pätkissä. Vielä on aika paljon hiottavaa esimerkiksi irtoamisen kanssa, mutta ihan hyvältä näyttää muuten. Otettiin myös verkkokeppejä ja puomia. Verkkokepeillä huomaa selkeästi eron Ormin ja Roihun pujottolutyylissä. Roihu menee jotenkin pidempänä, Ormin tyyli on hyppivämpi. Pitäisi kokeilla Ormin kanssa kujakeppejä, jos saisi sillä jalkatyöskentelyn samantyyliseksi kuin Roihulla.

Kiihko pääsi treenaamaan samaa hyppy-putki-kuviota kuin pikkupojatkin. Sen lisäksi Kiku pääsi myös puomille ja kepeille. Bim pääsi tekemään keinua, puomia ja putkea. Raivon kanssa treenaattiin A:ta. Palaan vielä takaisin pysäytykseen sen kanssa. Pitää katsoa jos syksymmällä olisi oma A-este pihalla, niin voisi aloittaa uuden treenitauon ja juoksukontaktien treenaamisen.

Vuoroa odotellessään Kiihko oli repinyt ison kevythäkin oven, joten nyt on molemmissa autossa olevissa kevythäkeissä ovet vailla korjausta... Vetoketjut onneksi ovat kestäneet, joten ei tarvitse kuin uusia kangas siihen oveen. Löytyisiköhän jostain jotain terrierin kestävää verkkoa?