Tänään käytiin päivällä treenaamassa viikonlopun kisaratojen hankalimpia kohtia.

Bim pääsi tekemään puomia ja putkea. Hirmuinen pääsi leikkimään Rincan kanssa ja treenaamaan putkea. Raivon kanssa vaikein asia on se, että se lukee kroppaa niin hyvin, että tiukoissa paikoissa sen kanssa saa olla tarkkana. Vkonlopun ongelmakohdat eivät oikein ohjattuna olleet Raivolle enää ollenkaan ongelmallisia. Tirin kanssa saatiin kepit sujumaan jopa "väärältä" puolen ilman että itse peruutin. Ongelmia aiheutti ahdas kepeillemeno, jossa Tiri yritti aluksi koko ajan kadota edessä olevalle hypylle. Ormin kanssa ongelmia oli kepeillä, joilta käännyttiin jyrkästi tulosuuntaan. Oman vauhtini hidastuessa se tuppasi jättää kepit kesken. Ongelmia oli myös hypyillemenoissa, sillä se hyppää sen verran pidemmälle kuin pikkukoirat, että itselläni on vielä hakemista linjojen kanssa.

Äiti treenasi Kikun ja Lantin kanssa. Lantti oli tosi vauhdikas ja Kikukin meni ihan innolla. Lantti pujottelee kepit molemmin puolin varmasti toiseksi parhaiten meidän koko koiralaumasta. Leveällä ollut putki A:n alla aiheutti molemmille hankaluuksia, jos omaa linjaa ei alusta asti pitänyt putken ohi suuntautuneena.

...

Treenien jälkeen mentiin Saloon Piiran käsittelyyn. Raivo ja Orm olivat molemmat ihan ok kunnossa muutamia jumeja lukuunottamatta. Mitään suurta vikaa niissä ei kuitenkaan ollut, mikä oli kivaa kuultavaa. Tiri oli eilen Piiralla, ja sillä on sitten varmaan jumeja muidenkin edestä.