Ajelin keskiviikkona kotiin Vermosta, kun alkoi taas näkymään merkkejä siitä, että kaikki ei ole kunnossa. Mä haluan mun vanhan poikaystävän takaisin! Olihan se vähän ruma, mutta sisältä puhdasta kultaa. Nyt vein sitten tuon uuden hoitoon, että saadaan homma taas pelittämään. Siihen pitää hitsata tukipalkkiin joku raudankappale, kun katsastuskonttorin setä ei muuten salli sen liikkuvan kaduilla. Keskiviikkona lukkiutumattomien jarrujen merkkivalo sekä käsijarrun merkkivalo syttyivät palamaan kesken kotimatkan. Perjantaina kun vein sen hoitoon, valot eivät enää palaneet. Mystistä. Lisäksi se täristää melko järkyttävästi, joten ei sillä ihan kaikki ole kotona.

Mystistä on myös se, miten mä voin olla niin tyhmä. Jätin auton mekaanikkoni pihalle, avaimet maton alle. Laitoin oven kiinni ja huomasin, että molemmat ovet ja takaluukku ovat lukossa... Siinä en nyt sitten voinut muuta tehdä kuin lähteä kiroillen koirien kanssa kävelemään työpaikkani pihalla odottavalle asuntoautolle.

Tänään menin kokeilemaan, josko olisi niin hyvä tuuri, että ovi aukeasi vanhan auton avaimilla. No, ei aiennut. Ei muuta kuin ruuvimeisseli ja rautalankaa kehiin. Jossain vaiheessa mekaanikkokin tuli paikalle ja hän sai jatkaa ronkkimista. Vartti siinä varmaan ronkittiin ja lopulta ovi aukeni.

Pääsiäinen lihottaa

Tässä syy:

1378167.jpg

Siis miten voi maailmassa olla jotain niin hyvää kuin Fazerin Mignon-munat? Lisäksi niitä myydään nykyisin 4-packeina, joten tämä pääsiäisen edusaika on kyllä mignonfriikeille kamalaa aikaa. Mä pystyisin syömään noita munia varmaan 8 kpl putkeen. Olen kuitenkin yrittänyt rajoittaa määrän neljään, sillä neljässäkin on kaloreita jo 1100. Ei siinä kauheasti enää sitten muuta päivän aikana syödä. No, onneksi ei tarvitsekaan, sillä munat vievät nälän hyvin pois. Nyt vaan odottelen että pääsiäinen on ohi ja munat loppuvat kaupasta, niin pääsen takaisin normaaliin elämään.