Tänään käytiin Raivon ja Ormin kanssa taas koirakylpylässä uimassa. Veteenmeno oli molemmille ensin vähän hankalaa, mutta vauhtiin päästyään ne menivät veteen lopulta jo pienen houkuttelun jälkeen. Mukana olivat myös Satu ja koiransa. Pipa ei suostunut veteen menemään, mutta Liisa ja Poppana uivat ihan omaehtoisesti ja Nerokin meni lopulta uimaan Poppanan ja lelun perässä.

Minulla on täällä kotona vähän kuivemmat tunnelmat kuin kylpylässä, sillä vettä ei tule. En tiedä onko pumppu hajonnut vai vikaa jossain muualla, mutta vettä ei tosiaan tule sisään. Pattereissa on sentään vettä kiertämässä, ettei tarvitse kylmässä kärvistellä. Jos isäni ei löydä huomenna vikaa vedettömyyteen, pitää varmaan ottaa vajan seinältä käyttöön vedennostoastia ja nostaa sillä vettä suoraan kaivosta ämpäreihin.

Vedentulo lakkasi jo eilen illalla, joten kävin töissä lataamassa kaikki tiskini kahteen astianpesukoneeseen. Sillä aikaa kun tiskit peseytyivät, kävimme koirien kanssa pitkällä kaupunkilenkillä. Pojat (Orm ja Raivo) ovat itseasiassa helpompia lenkitettäviä kuin tytöt (Sani ja Bim), sillä tyttöjen piti koko ajan merkkailla. Lenkin jälkeen kävin vielä töissä suihkussa ja sen jälkeen pakkasin puhtaat astiat puhtaisiin muovipusseihin kotiinkuljetusta varten. Näppärää...