Raivo sai eilen varmasti mieleisen syntymäpäivälahjan, sillä visiitille tuli kaunis, juoksussa oleva tyttökoira. Raivo on erittäin herttainen, sillä herrasmiehenä se kyllä jaksaa panostaa flirttailuun ja lämmittelyyn. Tarpeeksi kun oli leikitty ja flirttailtu, se hoiti homman sitten tyylikkäästi. En itseasiassa ole koskaan sen nähnyt käyvän noin kuumana ja päättäväisenä astutushommissa, joten tähän on varmasti hyvä lopetella siitosuraa.

Olen vähitellen tullut itse niihin aatoksiin, että jos astutus ei jostain syystä suju, siihen on varmasti syynsä. No, nyt sujui, ja toivottavasti parin kuukauden kuluttua saadaan maailmaan sekoitus Bimiä ja Raivoa - siinä olisi minun unelmieni koira.

--------------------

Ormin kanssa paimennettiin tänään pitkästä aikaa jonkun ulkopuolisen valvovan silmän alla, kun Martina lupasi tulla vähän katsomaan peräämme. Saatiinkin hyviä vinkkejä, jotka pitää nyt sitten vain yrittää muistaa. Ormin kanssa minun pitää yrittää hillitä itseni, sillä se paineistuu tosi pahasti siitä, kun huomaa minun olevan tyytymätön. Pitää sitten yrittää olla vain tyytyväinen :).

Lampaat lähtevät pois jo tiistaina, joten kauaa ei niiden kanssa enää ehdi paimentelemaan. Harmi :(. No, toivottavasti päästää tässä syksyn mittaan vielä käymään sitten jossain muualla. Treenattavaa nimittäin on ja paljon...