Maanantaina minulla meni töissä vähän pitkään, joten heti kotiinpäästyäni treenasin koirien kanssa vähän, että ne saivat päästellä suurimmat hyöryt ulos ennen ruokailua.

Bim teki taas innolla kontaktikapistusta ja takaakiertoja (jos mun koirat jossain on hyviä, niin siinä...). Bimin treenivuoron aikana pojat odottivat vuoroaan vanhassa autossani, joka hytkyi ja pomppi poikien melskatessa sen sisällä. Tuo vanha auto on muuten tosi kätevä; ei tarvitse pitää koiria hihnoissa räkyttämässä tai sisällä sotkemassa niiden odotellessa vuoroaan, vaan voi vaan tunkea ne sinne odottamaan.

Raivo treenasi kontaktikapistusta ja kepeillelähetystä. Melkoisen hyvin haki kepit vaikeista kulmista. Vielä kun saisi joskus pihalle ihan oikeat kepit, eikä tarvitsisi irtokeppiversiolla treenata. Kikun kanssa treenattiin yhdellä hypyllä kahdeksikkoa, jossa aina sylikäännöksellä heitin sen hypyn toiselle puolelle. Hyvin meni, Kiku osaa itse asiassa aika paljon. Koskakohan se oppisi kepit? (En siis treenannut niitä sen kanssa eilenkään, johtuisko siis vähästä treenaamisesta, ettei ymmärrä pujottelemisesta mitään...) Ormin kanssa aloitettiin parilla sivulletulo- ja maahanmenoharjoituksella. Menee kyllä maahan, muttei pysy siellä. Sen jälkeen tehtiin samaa sylikäännöskahdeksikkoa kuin Kikun kanssa. Myös Orm hallitsi sen hyvin. Poispäinkäännöksiä treenattiin myös, ja ne menivätkin sitten vähän takkuisemmin. Tosin vika taisi olla vähintään yhtä paljon minun ohjauksessani kuin Ormin ylinopeissa käännöksissä. Lopuksi otettiin vielä keppejä neljällä kepillä, ja nekin menivät ihan kohtalaisesti. On ne kaikki niin innokkaita ja taitavia :).