Kävin tänään näyttämässä kipeää jalkaani työterveydessä, kun se vielä muutaman päivän ajan on mahdollista. Joku kantakalvon tai kalvojänteen tulehdus siellä on. Sain vahvempia tulehduskipulääkkeitä sekä hoito-ohjeiksi geelipatjan käyttämistä kengissä kantapäiden alla koko ajan (myös kotona sisätiloissa), pohjelihasten säännöllinen venyttely, jalkajumppa, kantapään jäähdyttely. Jos ei noin mene ohi, niin sitten fyssarille tai kortisonipistosta ottamaan. Juoksua pitäisi välttää (agilitykisoissa/-treeneissä liikkumista ei katsota juoksuksi, eihän?)

Samalla reissulla kävin ilmoittautumassa työttömäksi työnhakijaksi. Virallisesti olen viimeistä päivää päivätöissä ensi keskiviikkona. Ensi vuoden puolella pitäisi jotain hommia löytää, ellei sitä ennen tule saatua lottovoittoa tai löydettyä rikasta miestä.

Kotimatkalla pysähdyttiin vielä koirien kanssa treenaamaan, vaikka olikin melkoinen kaatosade. Koiria ei onneksi haittaa vaikka kuinka sataisi, joten ajattelin ettei parane itsekään sateesta valittaa.

Raivo treenasi muuria, joka oli tänään taas tosi haastava. Koko ajan se olisi halunnut ottaa hieman kosketusta siihen. Muurin lisäksi otettiin kontakteja ja keppejä muutamaan otteeseen. Kiku treenasi myös kontakteja ja keppejä, jotka se meni tänään "väärältä" puolelta heti ekalla yrittämällä.

Ormin kanssa keskityttiin kontakteihin niin, että jäin itse kovasti jälkeen. Puomi ja A menivät hyvin, keinulla meinasi aina lähteä ennen lupaa. Kepit pujotteli tänään melko vauhdikkaasti Ormiksi. Hieman huolestuttaa, että viime aikoina Orm on mennyt treeneissä aika hyvin... Aiemmin se oli treeneissä huono ja kisoissa hyvä, toivottavasti nyt ei ole kääntymässä asia toisin päin. Bim ja Hirmuinen pääsivät radalle myös, molemmat treenasivat jotain pientä.

Huomenna mennään Raivon ja Ormin kanssa Syysskaboihin. Sunnuntaina niiden lisäksi starttaamaan pääsee myös Sani. Kämpässä on nyt mukava tuoksu, kun valmistin makupaloiksi munuaisia.