Tänään oltiin Ormin kasvattajan luona käymässä ja katsastamassa Ormin uudet sisarukset. Todella suloisia ja eloisia veijareita!

Kahvittelun ja pentuihin tutustumisen jälkeen päästiin pihattoon katsomaan lampaita. Ensin päästiin itse ohjaamaan niitä (ilman koiraa), että nähtiin "koiran silmin" miten ne ohjautuvat liikkeen mukaan. Ei ollut ihan helppoa ;). Koiratkin pääsivät lampaita näkemään. Mitään en paimennuksesta vielä(kään) ymmärrä, mutta olin tyytyväinen siihen, että Orm uskalsi mennä ahtaisiin paikkoihin lampaiden kanssa. Mielestäni ollaan siinä edistytty viime kesään nähden.

Paimennuksen jälkeen mentiin lenkille - mukana oli viisi ihmistä ja 16 (!) koiraa. Kaikki koirat tulivat hienosti toimeen keskenään, vaikka mukana oli minun laumani, Marin lauma, Sadun ja Miran lauma, Leenan lauma sekä Ormin isän omistaja Elisa nuoren Noan kanssa. Kiitos kaikille mukavasta päivästä!

Leenan luota ajettiin Sadun ja Miran kanssa äitini luo pentuja katsomaan. Minun piti hakea sieltä kameran valokuvien purkuun tarkoitettu kaapeli, mutta tietenkin unohdin sen ja nyt on muutamat tämän päivän kuvat purkamatta kamerassa.

Huominen menee aika pitkälti Lägin Hallicupia tuomaroimassa. Radat oli pakko suunnitella äitini luona, sillä minulla ei vielä ole tulostinta ratapiirrosten tulostamiseen. On muuten melkoisen hankalaa suunnitella kisaaville rata, joka on riittävän helppo myös ykkösluokkalaisille muttei silti ole pelkkää läpijuoksua...