Tänään oltiin vaihteeksi taas treenaamassa hallilla. Bim pääsi rakentamaan rataa ja tekemään puomia ja putkea (+ A:ta, jonne se karkasi omatoimisesti pariin otteeseen).

Sani ja Raivo aloittivat treenit putki- ja kontaktitreenillä. Sen jälkeen otettiin kepeillemenoa kolmen hypyn kautta. Hypyt olivat samassa linjassa kuin Riksun kisoissa viimeksi (josta Raivolle tuli hyl). Kepit olivat hyvin lähellä seinää ja niille tultiin suoraan seinää kohti juosten. Kummallakaan ei ollut mitään suurempia ongelmia, ja Sanikin pujotteli aika hyvin myös "väärältä" puolelta.

Toinen osio sisälsi myös kolme hyppyä ja kepeillemenon. Hypyt olivat asennossa _ | _, tosin keskimmäinen useamman metrin päässä ekasta ja kolmannesta hypystä. Tarkoitus oli saada koirat irtoamaan kakkoshypylle vaikken itse liikkunutkaan. Molemmat menivät tosi hyvin, vaikka vähän ne aluksi tiirailivat taustalla olleita puomia ja A:ta. Mutta jopa Sanikin siis irtosi keskimmäiselle hypylle.

Pikkupojat pääsivät halliin seuraavaksi. Kiku treenasi samaa juttua kuin Raivo ja Sani toisessa osiossa, eli aika lyhyet treenit oli sillä tällä kertaa. Ormin kanssa treenattiin myös tuota kakkososiota, minkä lisäksi otettiin myös hyppysarjaa.

Treenien jälkeen suunnattiin taas lenkille isäni maisemiin nauttimaan aivan mahtavasta ulkoilusäästä. Hanki kantoi kaikkia koiria ja minuakin ainakin ajoittain ja osittain, joten tehtiin oikein pitkä lenkki auringosta ja samettisesta maastosta nauttien. Alkumatka mentiin peltoja pitkin, mutta loppumatkasta siirrytiin kallioille ja metsään. Harmitti kovasti, etten tajunnut ottaa juomista ja eväitä mukaan, sillä nyt oli sellainen ilma, että olisi pitänyt tehdä kunnon vaellus ja pysähtyä välillä picnicille. Harmi etten ikinä muista ottaa kameraa mukaan, sillä tänään olisi varmaan saanut otettua ihan hyviä kuviakin.