Tänään (tai kun kloa katsoo, niin eilen) minun piti vetää treenit. Enpä sitten muistanutkaan... Jotenkin kuvittelin, että oli Marin vuoro. Ilmeisesti olen lomaillut jo tarpeeksi, kun velvollisuudet unohtuvat ;). Pahoittelut vielä tätäkin kautta kaikille treeniryhmäläisille.

Voi tuo unohtelu tietenkin johtua jo vanhuudestakin. Unohteluja tapahtuu nimittäin yhä enenevässä määrin. Aina myöhäisillassa muistan, että piti soittaa sille ja sille kaverille, lähettää sähköpostia sille ja sille hlölle. Kauppaan päästyään ei enää muista mitä meni sieltä ostamaan, kämpässä jotain etsiessä ei enää muista mitä oli etsimässä jne. Pitää varmaan alkaa turvautumaan keltaisiin post-it -lappuihin, joihin kirjoittaa heti kaikki muistettavat asiat...

Oltiin päivällä koirien kanssa äitini luona ulkoiluttamassa hänen pikkutyttöjään (Tiri, Lantti ja Sani), jotka eivät päässeet äitini mukaan Lahteen. Lenkillä treenattiin istumista, maahanmenoa ja paikallaoloa koko seitsemän koiran lauman kanssa ryhmätreeninä. Hieman haastavaa :).