Torstai ja perjantai meni työmatkalla. Torstaina oli Halavatun Pappojen vetämää iltapäiväohjelmaa, jossa kilpailtiin joukkueittain mm. mopon hitausajossa, mopolla polkemisessa, lasten minitraktorilla ajossa jne. Eivät olleet ihan minun lajejani, olisi pitänyt olla jotain köydenvetoa, pikajuoksua tms., niin olisi voinut pärjätäkin ;). Ilta meni sitten enemmänkin viihteen puolella, ja hieman oli heikko olo sunnuntaihin asti.

Perjantaina ehdin matkalta palattuani nukkua pari tuntia, jonka jälkeen suunnattiin äitini kanssa Lägin leirille. Leiri oli onneksi täällä Nummi-Pusulassa, joten äitini luota sinne ei ajanut kuin reilun vartin. Perjantaina oli Seppo Savikon vetämä teorialuento, lauantaina päästiin sitten treenaamaan ihan käytännössä. Ensimmäisen kaksituntisen minua ja Ormia koulutti Seppo, toisessa treenirupeamassa kouluttajana oli Saija Mustonen. Sepon treeneissä käytiin vähän läpi puomin kontaktia ja treenattiin pussia. Saijan kanssa tehtiin putkeenlähetystä, johon lisättiin vähitelleen hyppyjä ennen ja jälkeen. Orm meni kummatkin treenit ihan hienosti, mutta ei siinä ihan sellaista draivia ole kuin veljessään Roihussa, johtuen varmaan niiden luonteen erilaisuudesta (ja kenties siitäkin, että Orm on ollut vähän liikaa vain toisten koirien kanssa?). Äitini treenasi Kikun kanssa, ja Kiku meni treenimääriinsä nähden oikein mukavasti.

1853374.jpg

Sunnuntaina oli ohjelmassa perinteinen Lagitron-kilpailu, jossa oli kolme osaa: ensin ohjaaja suoritti 30 s. ajan esteitä, joista sai tietyn määrän pisteitä per este (hyppy 5 p, puomi ja putki 20 p jne.). Minä pelkäsin kontaktiesteiden romahtavan painoni alla, joten tyydyin tekemään hyppyjä ja pituutta, joten pisteitä kertyi melko niukasti. Toinen osio oli ns. gambler-kisa, eli nyt koira suoritti pisteytettyjä esteitä. Tuo osio voitettiin Tirin kanssa. Kolmas osio oli sitten oikea rata. Lantti meni parhaiten, mutta sillekin tuli virhepisteitä 10. Ei siis oltu kokonaiskisassa kovinkaan korkealla kenenkään koiran kanssa :).

1853373.jpg

(Kuvat: Lotta Rönnholm)