Ei voi muuta sanoa, kuin että aivan mahtava ilma! Tuli kaivettua lumikengät esille pitkästä aikaa ja lähdettyä niiden kanssa liikenteeseen. Odotettiin omien koirieni kanssa niin kauan, että äitini tiputti yövuoroon mennessään Sanin tänne meille, ja otettiin sekin mukaan. Se kun on sen verran massava, ettei ylimääräinen lenkkeily ole sille koskaan pahasta.

Suunnitelmissa oli mennä metsän läpi isolle pellolle ja kiertää koko pelto. Bim katosi puolessa välissä metsää. Se ei tullut vaikka kuinka huusin, mutta en jaksanut enää lähteä sitä etsimään, joten jatkettiin matkaa. Ennen peltoa ehti kadota myös Kiihko, joten urheiltiin sitten Sanin, Raivon ja Ormin kanssa. Minulla meinasi kunto loppua kesken kaiken, joten koko peltoa ei kierretty vaan oikaistiin vähän. Orm meni omia polkujaan, mutta Sanni ja Raivo kulkivat minun jälkiäni. Ne eivät kyllä turhaan kuluta energiaa rankemmilla lenkeillä...

Kun oltiin jo lähes kotipihalla, Kiku tuli jostain. Bim oli jo kotona ulko-oven edessä odottelemassa. Bim ja Kiku jäivät nyt sitten kunnon lenkkiä vaille, mutta omapa on häpeänsä.

Huomenna pitää herätä aikaisin, sillä menen Lägin Hallicupiin töihin ja kisaamaan. Areenalle pääsevät Raivo ja Sani, muut joutuvat vain odottelemaan autossa. Kisojen jälkeen mennään uimaan (siis koirat menevät, minä en ole uimapukukunnossa). Nyt odottelen naudan sydämen kypsymistä (koirille makupaloja huomiseksi) ja sitten nukkumaan.