Tänään oli Lägin Hallicup, jossa starttasin Raivon ja Sanin kanssa. Raivo teki hyvän radan, vaikkakaan kontaktit eivät ole sitä mitä haetaan. Ihan selkeästi se kontaktit otti, mutta ei kuitenkaan niin, kuin haluaisin sen ne ottavan. Nuo kisan kontaktit toki riittäisivät minulle mainiosti jos ne olisivat pysyvä olotila, mutta mitä enemmän kisoja päivän/viikkojen aikana on, sitä ylempää se alkaa kontaktilta itseään vapauttaa.

Sani meni tosi hyvin ja vauhdikkaasti. Puomin kontakti oli tällä kertaa myös oikein hyvä. Kepit menin "väärältä" puolelta, ja siltä puolelta pujottelu on Sanille vielä sen verran hidas, että hävittiin lopulta Raivolle n. sekunti. Raivo ja Sani olivat luokan ainoat puhtaan radan tehneet ja ihanneajan alittaneet, joten Raivo voitti ja Sani oli toinen. Tuomari-Saara oli määrittänyt ihanneajan sen verran tiukaksi, että Sanin ja Raivon lisäksi ihanneaikaa ei kukaan muu sitten alittanutkaan medeissä tai makseissakaan.

Kisojen jälkeen treenasin pikkupoikien kanssa vähän. Raivo pääsi tekemään puomia ja A:ta, Kiku ja Orm puomia ja keppejä. En voi ymmärtää, miten Raivo nyt taas treenatessa teki tosi hienot 2on-2off -kontaktit molemmille esteille... Kisoissa niistä ei ollut tietoakaan ainakaan A:lla. Kiku meni puomin aluksi vähän varovaisesti, mutta tehtiin sen verran toistoja, että se lopulta meni sen kuin vettä vaan. Malttoi jopa pysähtyä, vaikka lelu oli pari metriä puomin edessä odottamassa. Orm ei ensin malttanut pysähtyä puomille vaan irtosi lelulle. Toisella toistolla se onneksi jo muisti mitä piti tehdä. Kepeillä se pujotteli muutaman välin jo tosi hyvin.

Hallilta mentiin suoraan Hyvinkäälle uimaan. Bimiä en viitsinyt uittaa, mutta muut saivat päälleen pelastusliivit ja komennuksen altaaseen. Kiihko oli ainoa, joka sinne säntäsi aina vain uudelleen lelun perässä. Raivon ja Sanin sain kahteen kertaan uimaan altaan päästä toiseen, mutta muuten ne tyytyivät vain pyörähtämään vedessä. Orm ei olisi halunnut uida ollenkaan, vaikka lelun perään sen olisikin kovasti tehnyt mieli. Pariin otteeseen sain sen altaaseen, mutta ei sitä voinut kunnon uimiseksi sanoa. Ja juuri Ormin takia sinne uimaan alunperin mentiin!

Seuraava uintireissu on edessä jo torstaina, ja silloin mukaan lupasi lähteä Satu parin koiransa kanssa. Hyvä että saan vähän uittoapua, sillä yksin on vähän hankala viittä koiraa uittaa - etenkin jos ne eivät täysin omaehtoisesti veteen mene. Pitää miettiä ketkä pääsevät torstaina mukaan - todennäköisesti Raivo, Orm ja mahdollisesti Kiihko.