Tiistaina oli taas Savikon Seppo vääntäytynyt meitä kouluttamaan. Tehtiin tällä kertaa pidempää rataa, jolla oli hyödyksi, jos koiraan pystyi ottamaan etäisyyttä. Meillä ongelmaksi muodostui oma rytmitykseni, eli liikun liian tasavauhtiesti (=kovaa), kun joskus pitäisi vähän malttaa odottaakin koiraa. Esteistä suurimmat ongelmat meillä oli kepeillä, jotka eivät meinanneet sujua loppuun asti millään, koska Tipi kävi niin kuumana. Edelleen saadaan kuulemma treenata lyhyempiä irtoamispätkiä, sillä Tipin täyttä potentiaalia ei voi käyttää, jos se ei irtoa vaan joutuu odottelemaan minua.

Treenien jälkeen Orpula pääsi kentälle. Tehtiin verkkokeppejä, jotka se osaa hakea jo tosi hyvin. Otettiin ensimmäinen verkko kokonaan pois, ja se pujotteli siitä huolimatta! Nyt pitäisi vaan edelleen päästä treenaamaan ahkerasti. Tehtiin myös neljän esteen sarjaa, jossa oli pari tiukempaa käännöstä. Orm meni sen paljon paremmin kuin odotin. Joku on varmaan salaa käynyt kouluttamassa sitä? Hypyt olivat maksikorkeudella, eikä niissäkään ollut mitään ongelmia. Myös Roihu-veli teki samat treenit, ja siitä tulee kyllä melkoinen tykki. Orm on vähän pienempi, joten toivottavasti pystytään kompensoimaan Roihun tykittämistä nopeammilla käännöksillä ;).

Sunnuntaina oltiin paimentamassa, mutta siitä kirjoittelen, kunhan saan joskus kuvat purettua muistikortilta... Myös Lägin kisoissa ottamani kuvat odottelevat edelleen käsittelyä, tosin ne olen saanut jo koneelle sentään purettua. Halutaan ostaa muutama harrastuksista vapaa ilta!