Torstaina treenattiin ulkokentällä Hannan + Rainen ja Marin + Roihun kanssa. Tehtiin pieni hyppyjä ja putkia sisältävä radanpätkä, jossa oli useampi pakkovalssin paikka. Orm meni sen melkoisen täydellisesti heti ensimmäisellä kerralla, eli ei hiottu sitä sitten pidempää. Sitä ennen oltiin jo treenattu rengasta ja keppejä. Rengas ei viimeksi kentällä sujunut ollenkaan, mutta torstaina se meni sen kuin vanha tekijä. Ilmeisesti "sirkustempputreenit" omalla pihalla auttoivat. Kepit olivat vain puolikkaat, mutta niissä ei tainnut olla kuin kaksi verkkoa kiinni. Ne sujuivat myös hyvin, joten eiköhän se pian opi pujottelemaankin. Lopuksi otettiin vielä kolmen hypyn ja putken suoraa, jolle Orpula irtosi hienosti. Molemmat veljekset oppivat kyllä aika nopeasti, joten minulla on kova luotto siihen, että tammikuussa kisataan Ahvenanmaalla! (tämä tiedoksi Marille ;) )

Tänään koko päivä meni Äetsässä verijälkiä vetämässä. Tehtiin äitini ja Sadun kanssa yksi voittajaluokan ja yksi avoimenluokan jälki. Maasto oli molemmissa jäljissä ihan ok ja jäljistäkin saatiin sellaiset kuin haluttiin, joten huomenna on ihan kiva mennä niille opastamaan.

Satu ja Liisa ovat kokeessa voittajaluokassa, Orm menee sitten avoimeen luokkaan. Orpulan suhteen odotukset ovat tosi matalat, sillä kaksi treenikertaa ei kyllä niin keskenkasvuiselle pikkupojalle riitä. Kyllä se toki jäljestää osaa, mutta todennäköisesti se ei jaksa keskittyä jäljestämiseen koko 900 metriä, vaan alkaa kysymään neuvoja tai tarjoamaan sivulletuloa...  No, onpahan ainakin voitettu Mari ja Roihu ensimmäisessä "Kumpi eka" -osakilpailussa ;)