Otsikon mukaisissa tunnelmissa olin eilen taas treenien jälkeen. Meillä oli Lägin valmennusryhmää kouluttamassa Mia Laamanen. Tirin kanssa saatiin kotiläksyksi kepit, kontaktit, irtoaminen. Jotenkin tuo ei tullut ollenkaan yllättäen...:p Lisäksi Tiri kuumenee entisestään silloin, jos siihen ei kiinnitä huomiota, kun itse kuuntelee kouluttajan ohjeita. Palkkaamisen jälkeenkin pitää siis laskeutua sen tasolle ja silitellä sitä yms., niin se pystyy edes jotenkin pitämään hermonsa kurissa. No, intoa ja vauhtia ei tälläkään kertaa puuttunut, jotain positiivista sentään ;). Treenit olivat kyllä tosi hyvät, kaikki koirakot saivat erilaisia vinkkejä ja kotiläksyjä omiin ongelmiinsa.

Treenien jälkeen menin pururadalle juoksemaan. Kiersin pururadan (tosin lyhyen sellaisen, pituus on jotain kahden kilometrin luokkaa) kahteen otteeseen; ensin Bimin, Luigiin ja Raivon kanssa, sitten mukaan pääsivät Kiihko ja Tiri. Ei ollut ristin sielua lähistöllä, joten koirat pääsivät juoksemaan vapaana. Ensimmäinen kierros oli melko tuskainen, mutta toiselle sain jopa nostettua juoksuvauhtia, eli tein muutamia pidempiä keskivauhtisia pätkiä. Teki hyvää!

Autossa on nyt aurauskulmat sitten säädetty. Olivat ihan viturallaan, joten ei ihmekään, että täristi, puolsi ja meni ratti vinossa. Eilen kulmat säätänyt hemmo oli sitä mieltä, että kaikki pultit ja mutterit olivat sen näköisiä, ettei niitä ole säädetty vuosiin, joten mitäköhän niille on tehty silloin pari kuukautta sitten?? Ei mitään! Eli täältä on lähdössä Uudenmaan Autoon Lohjalle melkoisen katkera asiakaspalaute siitä, että veloitetaan aurauskulmien säädöstä 70 euroa, vaikka autoon ei ole koskettukaan (no, oli se käännetty parkkiruudussa ympäri). Melkoista kusetusta, eli en voi suositella paikkaa kenellekään.