Meillä yt-neuvottelujen tulos julkistetaan 5.3. Jos heti silloin pääsee lähtemään, niin enää on kahdeksan aamuherätystä :). Ensi viikko menee talviloman vietossa. Minulla on niin hirveästi suunnitelmia tulevalle vapaa-ajalle, etten tiedä miten ehdin kaiken edes tehdä. Tavoitteena on kuitenkin saada itsensä elämänsä kuntoon kevään/kesän aikana ja kerrankin pitää kämppä siistinä pidempään kuin päivän ajan...

Koirien kanssa ei tällä viikolla ole ihmeempiä tapahtunut. Tiistaina tehtiin koirien kanssa pitkä lenkki metsässä ja pellolla. Bimiin meinasi mennä hermot, sillä se olisi mielummin jäänyt pihalle järsimään luuta kuin lähtenyt mukaan. Matkalla se sitten hidasteli, kun sen mielestä hieman kovapintaisella mutta pettävällä hangella ei ollut kiva kävellä. Muut koirat eivät kyllä mitään välittäneet. Olisi pitänyt vain jättää se pihalle luustaan nauttimaan.

Keskiviikko minulla meni töissä 8-23 (päivätöistä suoraan Vermoon), joten koirat olivat äitini luona. Eilen koirat pääsivät kaupunkilenkille, kun autonvaihtojen takia menin äitini kyydissä illalla Lohjalle hakemaan oman autoni.

Tänään minulla on treenienvetovuoro ja niiden jälkeen ehtii vähän itsekin treenaamaan. Huomenna on sitten aikainen aamuherätys, kun klo 8.30 alkaa Sanin ja Raivon eka startti. Kisoista on tarkoitus mennä isäni talolle syömään ja sieltä hallille Savikon Sepon treeneihin Ormin kanssa, jos äitini luovuttaa hänelle ja Kikulle varatun paikkansa minulle.