Tänään oli taas suuntana agilityhalli, jonne mukaan treenaamaan tulivat Jenni ja tytöt. Kiitos heille treeniseurasta! :)

Sani ja Raivo pääsivät tekemään Jennin kanssa 19 esteen rataa, joka oli muutamaa vaihdettua estettä lukuunottamatta kopio viime vkonlopun Oreniuksen koulutuksen radasta.

Kiku pääsi samalle radalle, mutta tehtiin sitä vain pätkissä. Se ei edelleenkään osaa hakea esteitä, jos minä olen sen edellä, eli siihen pitää kiinnittää paljon huomiota. Lahkeissa se ei nyt treeneissä roikkunut. Pitää katsoa mitä tapahtuu seuraavissa kisoissa...

Orm pääsi aluksi tekemään kepit muutamaan kertaan. Vauhti ja tekniikka olivat ihan kunnossa, mutta sisäänmeno ei tänään ihan heti onnistunut. Suoran putken avulla treenattiin poispäinkäännöksiä. Hyppyesteillä tai kokonaan ilman esteitä käännökset eivät meinaa sujua, mutta putken kanssa sain ne sujumaan. Pitää seuraavaksi ottaa myös sylkkärit samalla tavalla treenin alle. Lisäksi treenattiin vielä hypyille lähetystä niin että heitin lelun nyt kädestä. Irtoamisen kanssa kun ei ole mitään ongelmia jos lelu on pitkänkin suoran päässä odottamassa, joten pitää nyt tehdä eteenlähetystä sitten heittämällä lelu apuohjaajan tai minun toimesta.

Treenien jälkeen käytiin isäni luona lumikenkälenkillä. Kyllä se vaan on niin raskasta! Tänään ilta meni Vermossa, huomenna pitäisi yrittää herätä ajoissa ja mennä äitini luo hoitamaan pentuja.