Sunnuntaipäivä vietettiin Purinalla Puusaaren Sarille yllätyksenä järjestetyissä epävirallisissa synttärikisoissa. Kisoihin oli kutsuttu parikymmentä kolmosluokan kisaajaa parsoneista ja Suomen huipulta. Minä starttasin kisoihin Raivon ja Sanin kanssa.

Ensimmäisenä oli vuorossa hyppyrata. Raivo tiputti ensimmäisen riman, mutta muuten suoriutui radasta kunnialla. Hieman se oli ennen starttia epäileväisen oloinen, mutta ihan reippaasti kulki kuitenkin koko radan. Tuon sen epävarmuuden huomaa mm. siinä, että ennen rataa sitä ei saa leikkimään ihan täysillä. Se kyllä leikkii, muttei täydellä sydämellä. Radan jälkeen on itsetunto kohonnut niin paljon, että leikkikin on jo normaalin railakasta. Sanin kanssa saatiin ekalta radalta kielto kepeiltä, eli sillekin tulokseksi vitonen.

Toisella radalla oli sitten mukana myös kontaktiesteet. Sani lähti radalle ensin ja sain annettua sen Sarille ohjattavaksi. Sari ja Sani tekivätkin hienon nollan, jopa puomin kontakti onnistui täydellisesti ;). Raivo kääntyi renkaalta väärään suuntaan (ilmeisesti rintamasuuntani osoitti sinne?), minkä sain vielä korjattua. Sen jälkeen tuli kuitenkin kolme kieltoa hypyiltä, kun ohjasin sitä ilmeisesti liian epätarkasti. Hankala ohjattava...

Lopputuloksissa Sani oli hienosti viides. Edelle kiilasivat Lauri Närhi ja Mimmi (vai sittenkin Bebbe?), Anu Rajaheimo ja shelam Riina, Sami Oksa ja koikkeri Luka sekä kisan voittaneet Jari Suomalainen ja koikkeri Frodo. Ei hävitty huonoille ;). Saatiin palkinnoksi mm. kassillinen Lumenen tuotteita, ja nyt on naama ennen töihintuloa raikastettu tehotipoilla. Tulivat tarpeeseen! Kivat kisat, kivat radat ja mukava tunnelma, Sarin mies Esa oli tehnyt hyvää työtä kisojen järjestelyissä.