Eilen ja tänään kävin kentällä treenaamassa yksittäisiä esteitä: okseria, rengasta, pituutta, keppejä, keinua, muuria. Vähän turhan vähän tulee ns. vaikeampia esteitä treenattua, joten ihan hyvä ottaa niissä välillä tehotreenejä.

Raivon suurin ongelma on okseri. Sen suoritusvarmuus ei taida treeneissä olla kuin n. 50 %. Kisoissa onnistumisprosentti on onneksi ollut korkeampi. En tiedä eikö se vain osaa hahmottaa hyppypaikkaa, eli ilmeisesti hyppytekniikkatreeniä pitäisi vain muistaa ottaa usein. Pituutta pitää treenata ahkerasti myös, kun nykyisin pienikin kosketus tuo virhepisteitä.

Tirin suurin ongelma on kepit. Edelleenkään ne eivät suju "väärältä" puolen (paitsi niin että minä juoksen peruuttaen...). "Oikeaan" suuntaankaan ei pujotteluvarmuus vielä ole riittävä. Pitäisi varmaan ottaa Tiri minun luokseni, että pääsisi sen kanssa useammin treenaamaan.

Ormin kepit ovat hitaat, mutta muilla esteillä ei tänään ongelmia. Okseri ei sille tuota ongelmia, vaikka olisi kuinka isona.

Kiku ja Lantti treenasivat äitini kanssa. Lantilla oli joku väärän puolen keppiongelma tänään, vaikka viimeksi se meni ihan ok. Kikulla ei suurempia ongelmia, paitsi että keinun jälkeen vauhti aina vähän hiipuu. Kepit tietenkin saisivat olla varmemmat.

Huomenna on sitten kaksi kisaa Lantilla, Kikulla ja Ormilla. Sunnuntaina Raivo, Sani ja Tiri pääsevät kolmen startin verran radalle.