Minulla oli tänään treenienvetovuoro ryhmässä, jossa äitini treenaa Kikun kanssa. Treenien aiheena olivat vippaus, jaakotus ja saksalainen. Saksalaisiin asti ei koskaan päästy, mutta vippauksia ja jaakotuksia päästiin treenaamaan. Saksalaiset jäävät sitten kevätkaudelle.

Kiku oli taas mukavan innokas ja meni ihan hyvin. Ilahduttavinta oli, että se pujotteli kaikki 12 keppiä molemmin puolin! Toki se hieman tarvitsi avustusta, mutta se kuitenkin meni kepit ihan ajatuksella eikä minkään käsivispilän perässä.

Varsinaisten treenien jälkeen äitini treenasi vielä Ormin ja Raivon kanssa. Raivo oli oikein innokas ja meni hyvin. Orm oli aluksi sitä mieltä että se ei treenaa kuin minun kanssani, mutta pian se tajusi toivon turhaksi ja tyytyi äitini ohjaukseen. Se pujotteli myös kaikki 12 keppiä pariin otteeseen :). Jee! Orpula oli myös hyvin innokas ja meni hyvin sen pienen pätkän, mitä sen kanssa tehtiin.

Rasitus (liikkuminen ja puhuminen) lisää yskimistä kyllä huomattavasti, mutta jos kerran yskä paranee yskimällä, niin ei kai niistä ole mitään haittaakaan :). Hieman meinasi happi loppua treenejä vetäessä, mutta olo ei kuitenkaan ollut ihan kamala. Huomenna sitten katsomaan Marin ja Roihun menoa Suoknuutin koulutukseen. Pitää yrittää selvittää kuinka paljon Marille pitää maksaa, että menee Roihun kanssa Lägin mestiksissä kisaaviin eikä mölleihin, että meillä on Ormin kanssa paremmat mahdollisuudet pärjätä mölleissä...