Meillä taitaa kasvaa täällä tuleva ongelmakoiran alku. Hirmuinen on kyllä nimensä veroinen. Se on myös erittäin määrätietoinen ja sinnikäs, ja ilmoittaa kyllä erittäin kovaan ääneen mielipiteensä, jos se eriää siitä mitä tapahtuu.

Äitini sai tänään Hirmuiselta huulilävistyksen. Hän kielsi sitä puremasta hihojaan, jolloin H teki hurjan hypyn kohti äitini huulia ja jäi alahuuleen roikkumaan. Tuloksena oli verta ja kunnon vekki.

Jostain syystä H ei vaikuta yhtä järkevältä kuin sisaruksensa. Ollaankin välillä epäilty, että onko siinä jotain vikaa. Ei siinä taida kuitenkaan olla, se vaan on vähän erikoinen.

Hyviäkin puolia siinä on: herättiin tänään klo 11.45. Minulla kaikki koirat ovat tottuneet siihen, että vapaapäivinä herätys voi venyä myöhään. Näköjään Hirmuinenkin on asian (kahdessa päivässä) jo oppinut. Ensimmäisen kerran tosin herättiin jo klo 09, jolloin koirat pääsivät pissalle ja saivat aamupalan. Sen jälkeen käytiin uudestaan nukkumaan ja jopa H malttoi nukkua lähes puolillepäivin.

----

Tänään käytiin Lägin päiväryhmässä treenaamassa. Tehtiin Kati Walan 1-luokan rataa, joka oli aika suoraviivainen, mutta esim. kepeillemeno oli hieman hankala, kun niille tultiin niin kovalla vauhdilla.

Orm haki kepit hyvin, pujottelu ei vaan ole kovin vauhdikasta. Kontakteilta (keinu ja A) se yritti sinnikkäästi poistua ilman lupaa. Tekee ne kontaktit kyllä, muttei malta odottaa poistumislupaa. Treenattavaa. Pituuden hyppäsi hyvin, vaikka siltä käännyttiin takaisin tulosuuntaan.

Sani meni radan hyvin, haki jopa kepit kovasta vauhdista. Tirille taas keppien hakeminen tuotti suuria vaikeuksia. Ongelmia oli myös lähdössäpysymisen kanssa. Juoksu-A oli edelleen hyvä, eli pakko vain luottaa siihen, että kyllä se sen osaa. Raivo ei meinannut malttaa pysähtyä A:lle. Tosi hyvä että oli enemmän porukkaa treenaamassa, niin tuli vähän kisamaisempi treeni, joissa pääsi Raivon kanssa tekemään A uusiksi. Kaarrokset tuppaavat venymään, niitä hiomalla saisi ajoista paljon tiputettua pois.