Tänään oltiin kentällä NuPun porukoitten kanssa treenaamassa. Treenattiin joskus kisoissa ollutta Kati Walan 1-luokan rataa Lägin kisoja silmälläpitäen.

Minä treenasin koirien kanssa vasta treenien päätyttyä. Tehtiin kaikkien (paitsi Bimin) kanssa ko. rata. Raivo meni radan tosi sujuvasti, tosin yksi käännös meni pitkäksi ja yksi hyppy jäi suorittamatta. Kontaktit menivät tosi hyvin. Kikun kanssa ongelmia tuli kepeillä, jotka eivät jostain syystä meinanneet sujua. Myös puomin kontakti oli aluksi hakusessa, mikä oli melkoisen yllättävää. Muuten Kiku meni hyvin ja vauhtikin oli kohdallaan.

Sani meni muuten hyvin, mutta keinun jälkeen se ei meinannut irrota putkeen. Putken edessä oli joku haju, joka sitä selkeästi häiritsi. Eipä ole ennen moista tullut vastaan ;). Orm ei hakenut keppejä (niille tultiin suorassa linjassa aika kovalla vauhdilla hypyn ja pituuden kautta). Yksi poispäinkäännös saatiin onnistumaan aika hyvin, ja muutenkin rata meni ihan ok. Mielestäni se irtosikin ihan kohtuullisesti.

Huomenna pitää ottaa suunnaksi Tuorla ja parsoneiden agilityleiri. Itse pääsen siellä treenaamisen lisäksi myös kouluttamaan, joten kiireiset päivät on tiedossa :).