Tirillä oli treenit lauantaina, kun Seppo Savikko tuli vetämään Lägin valmennusryhmän treenejä. Muut treenasivat neljää estettä, Tiri nollaa... Tirin kanssa harjoiteltiin sitä, että saadaan se keskittymään siihen mitä se tekee, eikä vain anna sen kaahottaa ja räkyttää. Kotiläksyjä saatiin paljon ja kunnon tuloksia voidaan kuulemma odottaa n. vuoden kuluttua. Tässä tarvittais nyt sitä niin kutsuttua pitkäjänteisyyttä ja vielä pitkää pinnaa, mitä kumpaakaan ei minulta löydy.

Ilta meni vetäessä parsoneiden treenejä Helsingissä ATD:n hallilla. Tosi lupaavia koirakoita kasvamassa parsonkisaajien joukkoon ;).

Sani pääsi sunnuntaina Messariin Nuorten-Idoli -kisan yhdeksi koirakoksi. Kisassa nuoret suorittivat agilityrataa knock-out -periaatteella lainakoirien kanssa. Sani suoriutui hommasta ihan kunnialla ja oli kuulemma ollut aivan tohkeissaan, kun koko ajan pääsi radalle ja sai nameja ja rapsutuksia palkaksi. Niin se vaan meidän ongelmakoira siis laitettiin vieraan ihmisen matkassa Messariin ja siellä täysin vieraiden nuorten ohjattavaksi yleisön keskelle. Melkoinen pakkaus :).