Lauantain Stadi Gamesissa otettiin sitten Tirin kanssa vihdoin se jo Lohjan kisoista odottamani nollavoitto. Rata sujui mielestäni todella hyvin, eikä siinä oikeastaan ollut mitään suurta korjattavaa. Aluksi hieman huolestutti suoran päässä oleva rengas, jolta käännyttiin jyrkästi lähes takaisin tulosuuntaan. Rengas meni kuitenkin sujuvasti, vaikka Tiri ehtikin irrota edelleni eikä rengasta ole kauheasti tullut treenattua. Renkaan jälkeen ohjauskuviot menivät vähän uusiksi, sillä en ehtinytkään valssata siinä missä piti, joten tein takaaleikkauksen, joka oli itseasiassa varmaan parempi vaihtoehto kuin se valssi olisi ollut. Kepeillä Tiri lähti pujottelemaan sellaista vauhtia, etten meinannut perässä pysyä. Uskon, että niillä viime viikonlopun agilityleiritreeneillä oli tosi suotuisa vaikutus Tiriin, vaikka lainaohjaajan kanssa menikin. Kiitos siis Sarille lainaohjaamisesta! :)

Lantin onnistuin samalla radalla työntämään keppien kakkosväliin, joten saatiin vitonen. Muuten Lantinkin kanssa rata sujui hyvin, joskaan ei yhtä sujuvasti kuin Tirillä. Kakkoisvoitto meni tuohon omaan töpeksintääni. Nyt on molemmilla hyppärinollat hankittuna, joten jatkossa pitää yrittää saada niitä nollia myös agilityradoilta. Lantin kontakteissa on kyllä vielä paljon tekemistä...

Raivo teki agilityradalla ihan sujuvan suorituksen, mutta puomilta (!) tuli kontaktivirhe. Olisi pitänyt itse vähän malttaa paremmin, mutta vedätin sitä liikaa. Pitäisi sen osata puomi vedättämälläkin, mutta tällä kertaa ei sitten malttanut. A:ltakin se loikkasi, mutta virhettä ei siitä saatu. Hyppyrata oli tosi mielenkiintoisen oloinen ja olisin sitä halunnut kokeilla, mutta jätin Raivon kuitenkin pois. Jotenkin sen vauhti oli turhan hidas agilityradalla. Tutkailin sitä ja anaalirauhaset tuntuivat täysiltä, ja niistä hieman sainkin töhnää puristettua. Loput sai puristella äitini, ja kuulemma kunnolla tavaraa oli sieltä tullutkin. Toivottavasti tuo vauhdin puuttuminen johtui noista anaaleista, eikä ole mitään vakavampaa. Tiistaina mennään hierojalle ja ensi viikolla on Piiran vastaanotto, joten niissä sitten selviää, jos fysiikassa on jotain suurempaa sanomista.