Tänään matkasimme Marin ja Roihun kanssa Turkuun yksityistreeneihin Jaakko Suoknuutin luo. Tarkoitus oli saada vinkkejä siihen miten edetä. Hyviä vinkkejä tulikin, ja nyt sitten pitäisi vaan treenata ahkerasti!

Hyppyjä ei olla pahemmin vielä tehty muutamaa tekniikkatreeniä lukuunottamatta, mutta pikkuhiljaa pitäisi hyppyjä alkaa treenaamaan, kun ikääkin on ensi kuussa jo vuoden verran. Medikorkuisten hyppyjen lisäksi treenattiin tänään putkia (kuollut kulma + takaaleikkaus), puomia, poispäinkäännöstä ja sylikäännöstä.

Orm meni yllättävänkin hyvin siihen nähden, mitä itse odotin. Kieltämättä on treenattu aivan naurettavan vähän, joten siihen nähden meni oikein mukavasti. Syli- ja poispäinkäännöksetkin sujuivat, vaikka viimeksi kun niitä treenasin, ne eivät onnistuneet millään. Vielä Ormista ei saa sellaista vaikutelmaa, että se olisi mikään agilitytykki, mutta koska se kuitenkin tekee esteitä mielellään eikä vain sen takia että minä niin pyydän, niin uskon että saadaan sitä tulisempaakin puolta esille, kun ikää tulee lisää ja palkka on kohdallaan. Roihun menossa oli tällä hetkellä enemmän draivia, mutta katsotaan tilannetta uudestaan ensi tammikuussa, jolloin on suunniteltu molempien kisadebyyttiä ;).