Eilen kävin vetämässä treenit, mutta koska ei itse ehditty treenaamaan kentällä, treenattiin kaikkien koirien kanssa täällä kotona. Jälleen kerran on todettava, että ihanan innokkaita tapauksia jokainen! :) Kaikki pojat vaan tuppaavat käymään sen verran kuumina, että minulla on aina treenien jälkeen mustelmia jossain päin kroppaa. Vanha auto osoittaa näissä treeneissä aina hyvyytensä, kun koirat voi sinne sulloa helposti vuoroaan odottamaan, eikä tarvitse kuunnella niiden räkytystä.

Bim ja Raivo treenasivat kontakteja ja takaakiertoja. Tosi harmi että Bim on jo niin iäkäs, sillä nykyisin se tekee kontaktit tosi hyvin ;). Orm ja Kiihko treenasivat takaakiertoja, poispäinkäännöksiä ja sylikäännöksiä. Tällä kertaa Orm teki ne varsin sujuvasti. Orm meni lisäksi maksihyppyä ja eteenlähetystä lelulle.

Treenien jälkeen leikittiin vielä pellolla frisbeellä. Koska en halunnut mitään kärhämää Raivon ja Kiihkon välille, yritin kutsua Raivon pois frisbeen luota ennen kuin meno meni liian kiihkeäksi. Raivo ei tuollaisessa tilanteessa yllättäen luovutakaan sitten millään, eikä kuuntele minua ollenkaan. Kiihko taas tuli luokse nätisti kun sitä kutsuin. Kyllä ne osaavat aina yllättää!

Tänään startataan autolla kohti Muuramea, josta jatketaan aamulla Oulun liepeille Liminkaan. Siellä on parsoneiden mejämestaruus, johon Luigii on päässyt mukaan. Lisäksi Sani pääsi mukaan rinnakkaiskokeeseen, joten viikonloppuna pääsee sitten mejäilemään ihan urakalla.