Meillä alkoi kisoissa tänään hyllyputki, joka on tällä hetkellä neljän hyllyn mittainen. Toivottavasti se katkeaa seuraavissa kisoissa... Orm sai jokaikiseltä radalta hyllyn. Ongelmaksi muodostuivat hypyt, joilta se otti kieltoja. Toiminta oli samanlaista kuin silloin jos se on väsynyt, joten kai sillä vain painoi eiliset treenit vielä jaloissa. Positiivista päivässä oli se, että vauhtia ja intoa oli kuitenkin ihan kivasti, ja kontaktit olivat edelleen kunnossa. Myös rengas, keinu ja pussi sujuivat.

Kiku sai ekalta radalta kympin: yksi kielto hypyltä ja kepeiltä virhe. Vähän se meno oli kuin käsijarru päällä olisi mennyt, mutta kuitenkin virheitä lukuunottamatta muuten ihan sujuvasti. Keinukin meni hyvin.

Kikun toinen rata olikin sitten ihan oma lukunsa... Intoa ja draivia oli jo halliin tultaessa huomattavasti enemmän kuin ensimmäisellä kerralla. Radalla kolme ekaa estettä meni hienosti, mutta sitten tuli keppien keskellä virhe. Siinä Kiku sitten tarrasi lahkeeseeni. Otettiin kepit uudestaan ja päästiin kolme estettä, kun Kiku oli sitä mieltä, että putki kuului suorittaa eri suunnasta kuin minne sen ohjasin. Ei sitten singonnut kuitenkaan haluamaansa suuntaan, vaan tarrasi hihaani. Ravistin sen irti ja päästiin kaksi estettä, jonka jälkeen se taas roikkui lahkeessa. Mentiin muutama este, ja taas raahaan kymmentä kiloa jalkaani tarraantunutta lihaa perässä. Tuli sitten lopulta hylly, kun en jaksanut yhtä estettä korjata. Sen jälkeen päästiin kuitenkin vielä keinu, ennen kuin taas oli koira jalassa kiinni. Kiihko oli kyllä nimensä veroinen. Jos ei radan aikana pitänyt yleisön eikä tuomarin pokka, niin ei pitänyt kyllä minunkaan. Ei kai tuollaiselle pikku söpöliinille voi olla vihainen ;).