Tiistai

Tiistaina oli Nu-Pun epäviralliset, joissa olin tuomarina. Tarkoitus oli tehdä radat, joista pysyisi selviytymään, vaikkei ihan kaikkea vielä osaisikaan.

Möllien rata:

mollit0408Small.jpg

Kisaavien rata:

kisaavat0408Small.jpg

Keskiviikko

Kävin aamupäivällä treenaamassa edelllisen illan kisaavien rataa Raivon ja Ormin kansa. Ormilta tippui eka rima ja kepeiltä tuli kielto, muuten ei ongelmia. Raivo meni radan helposti virheettä läpi. Olin erityisen tyytyväinen siihen miten molemmat pojat irtosivat hypylle 5, niin että pääsin tosi sujuvasti tekemään valssin 6-7 väliin.

Kiku pääsi tekemään pieniä pätkiä ja meni ihan innokkaasti. Bim pääsi radalle myös kuten Hirmuinenkin. Bim teki keinua, puomia ja putkea, Hirmuinen pääsi puomille ja putkeen.

Treenien jälkeen mentiin metsälenkille ja mustikoita poimimaan. Hirmuinen säntäsi aina poikien perään ja samalla hukkasi minut. Melkoinen meteli siitä lähtee, kun se metsässä ilmoittaa, että nyt se on eksynyt...

Torstai

Tänään käytiin Lägin kentällä treenaamassa. Tarkoituksena oli taas vaihteeksi vahvistaa Ormin irtoamista. Tehtiin allaolevaa 9 esteen pätkää niin, että seisoin itse koko ajan suunnilleen esteiden 3-4 välillä. Kääntö hypylle 2 meinasi Raivon kanssa aluksi vetää pitkäksi, mutta Ormin kanssa siinä ei ollut ongelmia. Muutenkin molemmat menivät tosi hyvin, olin oikein tyytyväinen. Molemmat erottavat hyvin putki ja kiipee käskyt, joten putki puomin alla ei tuottanut kummallekaan ongelmia, vaan menivät aina sinne minne pitikin. Myös puomin alasmeno sujui (lelun/namin avustuksella), vaikka itse jäin puomin toiseen päähän.

Kikun kanssa pätkä ei oikein sujunut, se olisi mm. koko ajan tullut 2-3 / 6-7 hyppyjen välistä.

1249592493_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Raivon kanssa treenattiin lisäksi vielä A:ta ja välistävetoja. Orm pääsi keinulle, kepeille ja renkaalle. Renkaalla olikin sitten taas ongelmia. Huomasi kyllä, ettei sitä olla vähään aikaan treenattu. Lopulta saatiin sillä kuitenkin useampi onnistunut toisto. Treenattiin myös sylkkäriä, joka tällä kertaa jopa toimi.

Huomenna pitäisi herätä ajoissa, kun menen Vermoon töihin. Ajattelin sieltä suoraan mennä taas koirien kanssa treenaamaan. Illalla on sitten vielä Lägin hallituksen kokous.

Lauantaina on edessä tuomarointi epiksissä Tammisaaressa ja sunnuntaina pitäisi mennä taas treenaamaan. Melko paljon agilitya ;).