Tänään (tai siis eilen, kun klo on näköjään taas jo vaikka kuinka paljon) pidettiin Lägin mestaruuskisat. Medimölleihin osallistuin Kiihkon kanssa. Kiihko voitti luokkansa, tosin oli myös ainut osallistuja :). Ihan kauhean sujuvasti ei rata mennyt, sillä mustasta putkesta se kieltäytyi kahdesti, pussiin ei suostunut menemään ollenkaan ja vikasta hypystä tuli ohi. Mutta A:n kontakti oli taas täydellinen!

Minikisaavissa oli 15 osallistujaa, joista viisi minun ohjattaviani... Raivo voitti ja Sani oli toinen, Pihlajamäen Mira ja Poppana kolmansia. Tiri ja Lantti tulivat hylätyiksi ja Zoralle tuli radalta kymppi. Zora oli niin vauhdikas, että kahdesta esteestä ehti paahtaa ohi ennen kuin ehdin tehdä mitään, niistä siis virheet. Tiri meni taas täysillä äänitehosteet päällä, mutta valitettavasti keppien jälkeinen putki houkutteli sitä liiaksi. Lantille taisi tulla hylkäys kolmen kiellon takia. Medikisaaviin osallistui vain Luigii, joka tuli n. 30 virhepisteellä kolmanneksi. Voiton vei ihana Valo Marin kanssa ja toiseksi tulivat Mira ja Pipa.

Kisoissa palkittiin myös vuoden koirakot tulosten perusteella. Kisaavien voitto meni minulle ja Sanille ennen Maria + Elkietä, Satua + Liisaa ja Maria + Valoa.

Kisojen jälkeen kävin juoksemassa n. 6 km lenkin pururadalla Ormin kanssa. Tajusin tässä yhtenä päivänä, että minullahan on kaapissa ihan oikeat juoksuvyö ja -köysi. Tänään sain ne kaivettua esille, ja kyllä olikin kätevät vehkeet! Orm juoksi hienosti koko matkan edellä ja minä yritin pinkoa perässä. Alkumatka mentiin varmaan vähän turhankin reippaasti, sillä puolivälissä yhden ison mäen jälkeen alkoi tuntua siltä, että loppuun asti ei juoksemalla päästä. No, päästiin kuin päästiinkin. Jossain vaiheessa juokseminen kävi Ormin mielestä ilmeisesti tylsäksi, sillä se yritti alkaa roikkumaan köydessä. Onneksi se kuitenkin lopetti heti kun komensi, joten matka jatkui sujuvasti loppuun saakka.

Bim sai jouluaattona jonkun hoipertelukohtauksen, eikä meinannut pysyä jaloillaan. Tänään jalat pettivät taas :(. Äitini oli sitä mieltä, että tuon ikäisellä koiralla kyse voi olla esim. jostain aivoverenkiertohäiriöstä. Toivottavasti noita kohtauksia ei enää tule enempää.